Nejprodávanější audioknihy v roce 2023

Svatba duchů
(3x)
Li Jen a Margaret Campbellová se několik let po dramatickém závěru Pekingského rozparovače vracejí v nové povídce.

Svatba duchů

170 Kč
Šikmý kostel
(32x)
Románová kronika ztraceného města. Podtitul knihy lapidárně shrnuje příběh o někdejší pastevecké vesnici, která vystavěla svůj rozkvět na těžbě uhlí, aby o století později zašla na úbytě - také kvůli těžbě uhlí.

Šikmý kostel

341 Kč
Nadýchané pohádky
(2x)
Dechberoucí pohádky Arnošta Goldflama, Petry Soukupové, Petra Stančíka, Jiřího Stracha, Milady Rezkové, Bogdana Trojaka a Kláry Trojanové.

Nadýchané pohádky

200 Kč
Zapomenutý zločin
Případ, který před dvěma a půl staletími uzavřel Oldřich z Chlumu, znovu ožívá během vyšetřování vražd, jež vede Jiří Adam z Dobronína. Cosi tehdy zůstalo neobjasněno…

Zapomenutý zločin

214 Kč
Šikmý kostel 2
(9x)
S Barkou, Ludwikem, Julkou a dalšími hrdiny trilogie Šikmý kostel se setkáváme vzápětí poté, co jsme je v závěru prvního dílu opustili. Audiokniha.

Šikmý kostel 2

359 Kč
Zásnubní prsten
(1x)
Během jednoho týdne zmizí na Starém Městě pražském tři pohledné mladé dívky. Pátrání po nich se ujme Jiří Adam z Dobronína, vzápětí však dojde k vraždě zlatnického tovaryše.

Zásnubní prsten

358 Kč
Děti z Bullerbynu
(1x)
Připravili jsme v audio podobě výběr těch nejlepších příběhů z oblíbené knížky Astrid lindgrenové, které originálním způsobem vypráví herečka Libuše Šafránková. Mluvené slovo doprovází veselá, rozpustilá a místy zasněná hudba Skladatele Zdeňka Zdeňka.
Ukázky

Děti z Bullerbynu

199 Kč
Nevědění
(2x)
Slavný román Milana Kundery s konkrétními tématy: čas, paměť, láska, krása, domov, prázdno, v němž se autor rozloučil s Čechami.

Nevědění

392 Kč
Nástrahy zubařského křesla
(1x)

„Málokterý muž je hrdinou sám před sebou při návštěvě zubního lékaře.“ Hercule Poirot si byl této skutečnosti velmi intenzivně vědom. Ale také měl smysl pro systém a pořádek, který mu velel dvakrát ročně podstoupit preventivní prohlídku...

Nástrahy zubařského křesla

341 Kč
Žítkovské bohyně
(39x)
Román Kateřiny Tučkové, autorky bestselleru Vyhnání Gerty Schnirch. Fascinující příběh o ženské duši, magii a zasuté části naší historie.
Ukázky

Žítkovské bohyně

299 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>