. Pokud chcete hubnout a zhubnout jednou provždy, je třeba hlavně omezit přísun sacharidů. Jenže je tolik dobrot, kterých se nechcete vzdát! Třeba nechcete přijít o víkendovou grilovačku s přáteli. S touto kuchařkou však může být všechno jinak!
V této kuchařce se autorka věnuje pokrmům, které má ona sama nejraději, píše o surovinách, které je vhodné zařadit do jídelníčku, hodně se zajímá o zeleninu a pokrmy z ní.
První kuchařka, která vám ušetří čas v kuchyni. Bestseller Blogerky roku 2017, autorky úspěšného slovenského blogu Lenivá kuchárka, ve kterém najdete 60 jednoduchých a rychlých receptů i s variantami bez lepku a laktózy.
Kniha představuje více než stovku jednoduše a pochopitelně popsaných receptů na kulinářské speciality ze surovin sbíraných v přírodě ve všech ročních obdobích.
Kuchařka coby příběh! „…ne že by autor Jaromír Šlosar zůstal cokoli dlužen těžkému a krásnému životu kuchařčinu, bude to však hlavně knížka o babičce, dělné a moudré jako ta od Němcové, zkrátka Babička 2022.
Chcete se o své děťátko postarat co nejlépe, jenže po tom, co zazněla diagnóza potravinová alergie, cítíte bezradnost? Tato kniha přináší ucelený úvod do problematiky a bezpečně vás provede všemi úskalími dietního stravování.
Období, kdy končí zima a začíná jaro, je odjakživa silným poutem spojeno s půdou, probouzející se přírodou a plodivou sílou. To vše se prolnulo i do křesťanského prožívání, které pevně formovalo duchovní i materiální svět našich předků.
Vaření ze zvěřiny už dávno není výsadou myslivců. Dnes se dá jelení, srnčí či kančí maso sehnat třeba online. Zvěřina je totiž velmi ekologické maso: zvěř žije ve volné přírodě, konzumuje jen to, co jí chutná.