Nejprodávanější knihy v roce 2023
osobní rozvoj

Na čem si stojím... - 11%
(1x)
Román lékaře, který se po úrazu stal pacientem a tuto novou roli popsal s profesionální autentičností. Neurolog po těžkém úrazu, kdy došlo k porušení nervového systému, ztratil cit v noze. Vypovídá o rozsahu lidského trápení, o hranicích našeho "já".
osobní rozvoj

Na čem si stojím...

163 Kč
145 Kč
Tvůrčí akt: Způsob bytí ve světě - 11%
(1x)
Legendární hudební producent, známý svou jedinečnou dovedností ukazovat druhým cestu ke zřídlu jejich tvořivosti, po mnohaletém úsilí předkládá čtenářům nádherně zpracovanou knihu, ve které se s námi dělí o hlubokou moudrost.
osobní rozvoj

Tvůrčí akt: Způsob bytí ve světě

539 Kč
479 Kč
Síla rozumu v bláznivé době - 11%
Jak odhalit dezinformace? Jak se bránit argumentačním faulům? Jak dokážou marketingoví specialisti využívat evolučních nedokonalostí lidské mysli? A jak diskutovat na internetu, aby to mělo smysl?
osobní rozvoj
Ukázky

Síla rozumu v bláznivé době

404 Kč
359 Kč
Aramejský otčenáš
Nový překlad Otčenáše z aramejštiny, původního Ježíšova jazyka, spolu s meditačními tanci universálního míru.
osobní rozvoj

Aramejský otčenáš

182 Kč
3 v 1: Rok jako korálek - 11%
Jediným limitem jsi ty sama. A právě to je ten průser.
osobní rozvoj
Ukázky

3 v 1: Rok jako korálek

359 Kč
319 Kč
Vědomí a realita - 11%
Dobrodružná cesta do nitra lidského vědomí vám představí tajemství mozku, možnosti využití psychedelik v léčbě a mnoho dalších témat včetně podstaty našeho vnímání smrti a času.
osobní rozvoj
Ukázky

Vědomí a realita

269 Kč
239 Kč
Myšlení, rychlé a pomalé - 11%
(11x)
Převratná a průkopnická kniha o fungování naší mysli, napsaná čtivě a srozumitelně jedním z největších a nejvlivnějších myslitelů současnosti.
osobní rozvoj

Myšlení, rychlé a pomalé

566 Kč
503 Kč
Kavárna na konci světa - 11%
(5x)
Hlavním poselstvím této útlé knihy je návod, jak vykročit na cestu k plnohodnotnému životu. Člověk by neměl snít o tom, co bude dělat v důchodu, až bude mít čas všechno si užít. Život se nemá odkládat, ale žít.
osobní rozvoj

Kavárna na konci světa

268 Kč
238 Kč
Mýty o stvoření - 11%
(1x)
Mýty o stvoření je možno považovat za nejdůležitější ze všech mytologických vyprávění, neboť tyto motivy se dotýkají základních otázek a problémů lidského života a dávají odpověď na nejdůležitější otázky lidské existence.
osobní rozvoj

Mýty o stvoření

448 Kč
398 Kč
Umění války - 11%

V této slavné adaptaci Sunova slavného traktátu o válce mistr poučuje svého žáka o jemných nuancích válečného umění. Umělecké ilustrace cenami ověnčeného kreslíře Pete Katze zobrazují bitevní scény i strategické scénáře, a tak odvěké vojenské zásady

osobní rozvoj

Umění války

449 Kč
399 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>