Nejprodávanější e-knihy v roce 2023
příběhy

Pásovec, Zajíc a příliš hlučný medvěd - 20%
Uprostřed lesa žijí dva kamarádi - Zajíc a Pásovec. Pásovec nadevše zbožňuje sýrové sendviče a Zajíc zase hrozně rád hraje na tubu, ze které vyletují nejrůznější věci.
příběhy
Ukázky

Pásovec, Zajíc a příliš hlučný medvěd

279 Kč
223 Kč
Pohádky o čertech - 20%
České pohádky a pověsti, kde se to hemží podmračenými čerty i popletenými čertíky, jsou plné laskavého humoru a zavedou malé čtenáře do různých koutů naší země.
příběhy
Ukázky

Pohádky o čertech

209 Kč
167 Kč
Princezna Rošťanda a záchodová slůvka - 20%
Prázdniny skončily a je čas nastoupit znovu do školky. První den je Rošťanda jako na trní, hrozně moc se jí chce čůrat a v hlavě se jí rojí samá záchodová slůvka. Dopadne to neslavně a Rošťanda má sto chutí utéct do Afriky.
příběhy
Ukázky

Princezna Rošťanda a záchodová slůvka

179 Kč
143 Kč
Pupík a jeho příhody: Setkání s tygrem - 20%
Znáte toho rozpustilého teriéra s veselýma očima a roztomilým černým čumáčkem? To je Pupík, který své kamarádce Míše pomáhá vést veterinární kliniku. Společně se starají o zvířátka, která potřebují pomoc.
příběhy
Ukázky

Pupík a jeho příhody: Setkání s tygrem

169 Kč
135 Kč
SpongeBob – Otravní sousedé - 20%
SpongeBob a Patrik Hvězdice jsou nejlepší kamarádi – dokud se mezi ně nezačne plést jejich otravný soused Sépiák. Ovšem Sépiákův plán rozdělit nejlepší kamarády se obrátí proti němu, a nakonec z toho bude velká legrace!
příběhy
Ukázky

SpongeBob – Otravní sousedé

129 Kč
103 Kč
Valentýnka a staré řecké báje - 20%
Valentýnka s rodinou tráví prázdniny na ostrově Korfu. Kde jinde si přečíst Staré řecké báje a pověsti? Nejvíc ze všech ji zaujme příběh odvážného hrdiny Thesea, který porazil netvora Minotaura.
příběhy
Ukázky

Valentýnka a staré řecké báje

179 Kč
143 Kč
Cirkus jede! - 9%
Pro zvídavé předškoláky a žáky 1. třídy nabízíme obrázkové čtení o cirkusu Pimprlákov, který přijel do městečka, a děti už se nemůžou dočkat, až ho navštíví.
příběhy
Ukázky

Cirkus jede!

69 Kč
63 Kč
Kočička Hamley a ztracená dýně - 20%
(1x)
Kočička Hamley je roztomilé koťátko, které rozumí řeči lidí. Se svou maminkou a sestřičkami žije v útulném domově a zažívá ta nejdivočejší dobrodružství. Přichází výjimečný večer – Halloween.
příběhy
Ukázky

Kočička Hamley a ztracená dýně

179 Kč
143 Kč
Kočka plus pes - 20%
Když chytrá kočka Molly a zvídavý pes Oskar zjistí, že spolu dva jejich příbuzní nejspíš utekli, nezbývá jim než se společně vydat na velkou cestu divočinou, aby je zachránili.
příběhy
Ukázky

Kočka plus pes

258 Kč
206 Kč
Max a Viki ve světě záhad - 20%

Záhady jsou všude kolem nás, stačí jen pořádně otevřít oči. Max a jeho sestřenice Viki chodí po světě s otevřenýma očima a napjatýma ušima. Všechno je zajímá a zvědavost jim nedá spát. Záhady vidí všude kolem sebe a neváhají je rozlousknout.

příběhy
Ukázky

Max a Viki ve světě záhad

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 64 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 7 > >>