Nejprodávanější e-knihy v roce 2023
příběhy

Teribear - 20%
(2x)

Vyprávění, které pomáhá. Od jedné z nejoblíbenějších autorek současnosti. Teribear je méďa hrdina a také maskot Nadace Terezy Maxové už dlouhé roky, ale teprve nyní ožívá v příbězích Aleny Mornštajnové. Během svých napínavých dobrodružství navštíví zoologickou zahradu, les nebo třeba cirkus.

příběhy
Ukázky

Teribear

269 Kč
215 Kč
Tlapková patrola - Tlapky chrání přírodu - 20%
Tlapková patrola vyráží zachránit svoje město! Když Adventure Bay zasáhne strašlivá bouře, parta statečných štěňat přispěchá, aby podala pomocnou tlapku každému, kdo je v nouzi.
příběhy
Ukázky

Tlapková patrola - Tlapky chrání přírodu

209 Kč
167 Kč
Tlapky, fousky, ocásky - 20%
Tato knížka o zvířátkách je plná veselých i napínavých příběhů, které dětem navíc přinášejí jedinečnou možnost dozvědět se mnohé zajímavosti z živočišného světa.
příběhy
Ukázky

Tlapky, fousky, ocásky

169 Kč
135 Kč
Bubáček a Myšošlap - 20%
Lukáš má báječného kamaráda. Není to kluk ani holčička, dokonce ani pes či kočička. Je to hodné strašidýlko Bubáček. Však už ho možná znáte z první knížky! Tentokrát oba kamarádi řeší záhadu ztracených jízdních kol.
příběhy
Ukázky

Bubáček a Myšošlap

149 Kč
119 Kč
Datel a slabihoudek - 20%

Dojemný příběh o tom, že pochybností se nedá zbavit, ale dá se jim úspěšně čelit, pokud člověk ví, jak na to Ťuk, ťuk, ťuk! Kdo to je? Veselý datel klove do stromu. Dělá si nové hnízdo v dutině stromu. Proč ale přestává?

příběhy
Ukázky

Datel a slabihoudek

209 Kč
167 Kč
Dědeček v růžových kalhotách - 20%
(2x)

Laskavý obrázkový příběh o prarodičovské lásce a ohleduplnosti k přírodě Dědeček z našeho vyprávění není jako ostatní prarodiče – nosí totiž růžové kalhoty! A vůbec se někdy chová legračně a lidé si o něm povídají, že je podivín. Někteří si dokonce myslí, že je zlý.

příběhy
Ukázky

Dědeček v růžových kalhotách

209 Kč
167 Kč
Jak Bubáček potkal Bubáka - 20%
Lukáš má báječného kamaráda – kapesní strašidýlko jménem Bubáček. A ten má za kamaráda skřítka Myšošlapa. Jednoho dne odjede Lukáš na školní výlet a malí kluci zůstanou doma sami.
příběhy
Ukázky

Jak Bubáček potkal Bubáka

149 Kč
119 Kč
Labutí dům - 20%
(3x)

Půvabně ilustrovaná dětská kniha odehrávající se v období první republiky Píšou se 20. léta 20. století a Československem hýbe technický pokrok. Automobilismus, filmový průmysl i módní salony jen kvetou a všude se vznáší naděje a sny.

příběhy
Ukázky

Labutí dům

269 Kč
215 Kč
O nevyřáděném dědečkovi - 20%
Byl jednou jeden docela obyčejný dědeček, který si poklidně žil ve své chaloupce, pil turka s rumem, čural na hnůj a nic mu nescházelo. Až do chvíle, kdy ho hodná snacha přestěhovala, prý pro jeho dobro, z venkova k nim do městského paneláku.
příběhy
Ukázky

O nevyřáděném dědečkovi

209 Kč
167 Kč
Terka, Bětka a primabábrlína - 20%
Dvojčata Terka a Bětka jsou malé školačky a už se těší na brášku, který se má brzy narodit.
příběhy
Ukázky

Terka, Bětka a primabábrlína

169 Kč
135 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 64 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 > >>