Nejprodávanější e-knihy v roce 2023
příběhy

Valentýnka a pradávné poklady - 20%

Valentýnka na lovu starobylých vzácností. Čtvrtý díl oblíbené série. Kdo už Valentýnku zná, ví, že pro kamarády Jonáše, Péťu a Zuzku ráda vymýšlí nevšední hry. A když Valentýnčin strýček, který sbírá trilobity, vezme děti i se psem Hugem na výpravu do skal, rozhodne se holčička založit sbírku a otevře Muzeum fosilií.

příběhy
Ukázky

Valentýnka a pradávné poklady

179 Kč
143 Kč
Veselý týden - Obrázkové čtení - 20%
Knížka s obrázky místo některých slov a velkými tiskacími písmeny postupně provází malé čtenáře všemi dny v týdnu.
příběhy
Ukázky

Veselý týden - Obrázkové čtení

125 Kč
100 Kč
Za duhovým mostem - 20%
Ťapka s Mícou se právě ocitly na místě za duhovým mostem. Setkávají se tam se svými přáteli, které znaly ještě ve světě lidí. Jsou moc šťastné, že takové místo skutečně existuje.
příběhy
Ukázky

Za duhovým mostem

54 Kč
43 Kč
Čteme s obrázky - Nejznámější přísloví - 20%
(1x)
Podporujte přirozený rozvoj čtenářských dovedeností svých dětí. Díky komplexnímu čtenářskému systému z nakladatelství Fragment budou číst jako draci!
příběhy
Ukázky

Čteme s obrázky - Nejznámější přísloví

159 Kč
127 Kč
Tajemství za sněhovým knírkem - 20%
Kdo občas rád mlsá? Ten je tady správně! Kdo miluje dobrodružství? Ten je tady správně! Koho štve, když lidé podvádí a lžou? Ten je tady správně! Kdo umí udržet tajemství?
příběhy
Ukázky

Tajemství za sněhovým knírkem

189 Kč
151 Kč
Červené klubíčko - 20%
Dvojčata Miu a Maxe zavede noční dobrodružství do strašidelného lesa. Jindy by se sem neodvážili, ale kdo by odolal vábení oživlého červeného klubíčka? Jeho nit povede děti knížkou od jedné podivuhodné lesní příšery ke druhé.
příběhy
Ukázky

Červené klubíčko

209 Kč
167 Kč
Holčička a déšť - 20%
(1x)
Poetická knížka, mnohokrát oceněná a přeložená do mnoha jazyků, doprovázená celostránkovými barevnými ilustracemi, vypráví o holčičce, která chtěla na ulici někoho potkat a jednoho letního dne potkala zosobněný déšť. Hraje si s ním a poznává, jak se před deštěm chrání lidé deštníky a jak se za deště chovají zvířata. Pochopí, že i za deště je venku krásně!
příběhy
Ukázky

Holčička a déšť

199 Kč
159 Kč
Jak naučit Edu lítat? - 20%
Eda je pták, který neumí lítat. A Emil je medvídek, který si usmyslel, že kamarád lítat bude! Nic však není tak jednoduché, jak se zprvu zdá. Emil vyzkouší různé možné i nemožné způsoby, jak naučit Edu lítat, ovšem ten nic. Až jednou… To je ale překvapení!
příběhy
Ukázky

Jak naučit Edu lítat?

189 Kč
151 Kč
Justýnka a asistenční jednorožec - 20%
(2x)

Život bez fantazie by byl pěkná nuda! Justýnka je docela obyčejná holčička, které ale dočista chybí fantazie. Svět vidí docela nudně, šedivě, úplně bez nápadu. Naštěstí se jí dostane pomoci od asistenčního jednorožce Huberta.

příběhy
Ukázky

Justýnka a asistenční jednorožec

319 Kč
255 Kč
Nepovedené kouzlo – Emilka a ztracená škola - 20%
Mysleli jste si, že škola čas od času nebaví jenom lidské děti?
příběhy
Ukázky

Nepovedené kouzlo – Emilka a ztracená škola

167 Kč
134 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 64 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 > >>