Nejprodávanější e-knihy v roce 2023
politologie a politika

Já platím, já rozhoduji! - 20%
(1x)
Silvio Berlusconi, Geert Wilders, Frank Stronach, Viktor Uspaskich, Vít Bárta, Tomio Okamura a Andrej Babiš, to jsou jen některá jména politických podnikatelů, kteří vytvořili vlastní stranu a vstoupili s ní do politiky.
politologie a politika
Ukázky

Já platím, já rozhoduji!

195 Kč
156 Kč
Úvod do studia mezinárodních vztahů - 20%
Publikace Josefa Smolíka „Úvod do studia mezinárodních vztahů“ je vhodným studijním podkladem pro výuku této problematiky. Souhrnně pojaté zpracování tématu navíc umožňuje vhled do dané oblasti i zájemcům z řad širší veřejnosti.
politologie a politika
Ukázky

Úvod do studia mezinárodních vztahů

297 Kč
238 Kč
Román a dějiny - 20%
Diskuse o povaze románu nejsou věcí minulosti. Naopak, skýtají prostor pro přemýšlení o dnešku.
politologie a politika
Ukázky

Román a dějiny

249 Kč
199 Kč
Řecká tragédie - 20%
(1x)
Kniha Řecká tragédie odhaluje skutečné kořeny dluhové krize v Řecku. Vychází z historického, ekonomického a politického pozadí řeckého vývoje a řeckou krizi v mrazivé analýze ukazuje jako jeden z důsledků mocenského soupeření v Evropské unii.
politologie a politika
Ukázky

Řecká tragédie

100 Kč
80 Kč
Práce - 20%
Bez práce nejsou koláče. Někdy to ale jde i bez nich. Práce určuje náš osobní čas, formuje naši identitu a točí se kolem ní organizace celé moderní společnosti.
politologie a politika
Ukázky

Práce

279 Kč
223 Kč
Vladař - 20%
(1x)
Jeden ze skvostů světové literatury, v němž Niccolo Machiavelli definoval úspěšné metody vládnutí, odhalil mechanismy fungování moci a formuloval zásady pragmatické politiky. Spisovatel, diplomat a politik tak vytvořil jakýsi manuál vlády, učebnici určenou vladařům i všem, kteří je obklopují.
politologie a politika
Ukázky

Vladař

209 Kč
167 Kč
Velká iluze?
(1x)

Kniha, v níž se autor zamýšlí nad jedinečnými historickými, politickými a ideovými okolnostmi, které vedly ke vzniku Evropské unie, a nad jejími perspektivami, vyšla poprvé roku 1996. Sestává ze tří přednášek a kratšího dovětku.

politologie a politika
Ukázky

Velká iluze?

158 Kč
Návrat ruského Leviathana - 20%
(3x)
Kniha esejů Návrat ruského Leviathana, napsaná s bravurou, hloubkou, ale i sžíravou ironií, se snaží postihnout a analyzovat současný vývoj ruské společnosti a jejího politického režimu.
politologie a politika
Ukázky

Návrat ruského Leviathana

239 Kč
191 Kč
Hledání dějin - 20%
(2x)
Dialog Karla Hvížďaly, novináře-zvědavce z Prahy, s Jiřím Přibáněm, právním filosofem z britského Cardiffu, nad uzlovými body naší historie, ku příležitosti 100. výročí republiky, v širokém teritoriálním i časovém kontextu od 9. do 21. století.
politologie a politika
Ukázky

Hledání dějin

220 Kč
176 Kč
Cesta z chaosu - 20%
Přehledová práce jednoho z nejvýznamnějších a nejpřekládanějších francouzských arabistů Gillese Kepela předkládá zasvěcenou a informačně nabitou analýzu dění na Blízkém východě v posledním půlstoletí.
politologie a politika
Ukázky

Cesta z chaosu

310 Kč
248 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 127 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 13 > >>