Nejprodávanější e-knihy v roce 2023
kuchařky

Tisíc dnů v Toskánsku - 20%
Americká šéfkuchařka Marlena de Blasi má dvě životní vášně – lásku a jídlo. Obojí nachází v míře vrchovaté v toskánské vesničce San Casciano dei Bagni, kam se přestěhuje z Benátek se svým italským manželem Fernandem.
kuchařky
Ukázky

Tisíc dnů v Toskánsku

198 Kč
158 Kč
HIT. Kompletní průvodce histaminovou intolerancí - 20%
Histaminová intolerance (HIT) postihuje mnohé z nás, i když leckdy ani nevíme, že ji máme. Tato kompletní příručka informuje o příčinách vzniku onemocnění i symptomech a možnostech léčby.
kuchařky
Ukázky

HIT. Kompletní průvodce histaminovou intolerancí

279 Kč
223 Kč
Jezte chytře - 20%
Metabolismus každého z nás je stejně unikátní jako otisky prstů a jídlo ovlivňuje naše životy mnohem víc, než si myslíme.
kuchařky
Ukázky

Jezte chytře

399 Kč
319 Kč
Vidličkou po mapě - 20%
(3x)
Víte, kdo byl kapitán Buchta? Co znamená, když slivovice řetízkuje? Kolik a jakých surovin s sebou vláčel údajně nepotopitelný Titanic? Jak se dá pohádkově zbohatnout při sbírání hub? Kdo popsal strop jedné slavné britské hospody?
kuchařky
Ukázky

Vidličkou po mapě

348 Kč
278 Kč
Jíme zdravě v pohybu s prof. Vítkem - 20%
(1x)
Chcete mít po obědě energie na rozdávání? Lákají vás snídaně, které vás zasytí a dodají vám sílu na celý den? Hledáte nové recepty, díky kterým zdoláte každou pracovní, rodičovskou i sportovní výzvu?
kuchařky
Ukázky

Jíme zdravě v pohybu s prof. Vítkem

239 Kč
191 Kč
Kuchařka při onemocnění jater - 20%
Tato dietní kuchařka je určena těm, které postihlo onemocnění jater. Význam dietních opatření nelze podceňovat, ale ani přeceňovat. Pokud ale má pacient zájem o kvalitní život, měl by se svému stravování věnovat.
kuchařky
Ukázky

Kuchařka při onemocnění jater

149 Kč
119 Kč
Terapie těstem - 20%
Droždí, prefermenty, žitný kvas nebo lievito madre – pšeničný kvas původem z Itálie. To vše mohou být vaši pomocníci při slaném i sladkém pečení.
kuchařky
Ukázky

Terapie těstem

399 Kč
319 Kč
Vegan recepty – chutně a snadno - 20%
Nálož veganských receptů pro vegany i masožravce Veganská strava nemusí být navzdory zažitým představám jen o chroupání salátů a košťálů – bez živočišných složek můžete vytvořit skvělá plnohodnotná jídla, která si nijak nezadají s konvenční kuchyní.
kuchařky
Ukázky

Vegan recepty – chutně a snadno

279 Kč
223 Kč
Jednoduché a zdravé recepty pro seniory - 20%
Publikace „Jednoduché a zdravé recepty pro seniory“ je určena pro osoby vyššího věku, které si chtějí udržet co možná nejlepší fyzické a psychické zdraví. V úvodu lékaře se čtenář dozví o rizicích a stravovacích problémech tohoto věku, o zásadách stravování a vhodných potravinách.
kuchařky
Ukázky

Jednoduché a zdravé recepty pro seniory

149 Kč
119 Kč
Zhubněte se sirtfood dietou - 20%
(1x)
Sirtfood dieta - revoluce v hubnutí!
kuchařky
Ukázky

Zhubněte se sirtfood dietou

220 Kč
176 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 183 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 19 > >>