Nejprodávanější e-knihy v roce 2023
kuchařky

Ájurvédská kuchařka - 20%
Ájurvédská kuchařka představuje nový pohled na toto starobylé umění samoléčby. Více než dvě stě padesát vyzkoušených chutných receptů je určeno pro vyrovnávání jednotlivých konstitucí s důrazem na jednoduchost, snadnou přípravu a správnou výživu.
kuchařky
Ukázky

Ájurvédská kuchařka

465 Kč
372 Kč
Hladová kuchařka - 20%
(1x)
Jedinečná kuchařka jako příručka k přežití obsahuje stovku nejlevnějších receptů od tradičních českých levných jídel z brambor, zelí či květáku až po novinky jako knedloust nebo chlebaná.
kuchařky
Ukázky

Hladová kuchařka

100 Kč
80 Kč
Mami, mám hlad 2 - 20%
Období prvních příkrmů je za námi, ale každodenní vaření dětem je stále oříšek?
kuchařky
Ukázky

Mami, mám hlad 2

305 Kč
244 Kč
Úsporná kuchařka plná chutí - 20%
Dá se na vaření ušetřit, aniž by to odnesla chuť a nutriční kvalita jídel? Jednoznačně ano! Barbora Charvátová, Markéta Chovancová, Tea Olivová a další známé tváře české gastroscény vám poradí, jak na to.
kuchařky
Ukázky

Úsporná kuchařka plná chutí

279 Kč
223 Kč
Divoké kvašené nápoje - 20%
(1x)
Kniha Divoké kvašené nápoje: Limonády, piva, vína, medoviny zasvětí všechny začínající nadšence do kvašení i zkušené domovarníky do tajů divokých i domestikovaných bylin, ovoce, bobulí a dalších přírodních přísad, ze kterých si můžete svépomocí vyrobit lahodné alkoholické nápoje.
kuchařky
Ukázky

Divoké kvašené nápoje

484 Kč
387 Kč
Fit kdykoliv a kdekoliv - 20%
Sandra Schmidová je výživová terapeutka z televizního pořadu Tlouštíci. Její dalších 63 receptů pro udržitelný fit život najdete v této skvělé publikaci, která volně navazuje na předchozí dva díly - Zdravě kdykoliv a kdekoliv a Lehce kdykoliv a kdekoliv.
kuchařky
Ukázky

Fit kdykoliv a kdekoliv

209 Kč
167 Kč
Jíme zdravě pod jednou pokličkou - 20%
Skončete jednou provždy se složitým a zdlouhavým vařením, po kterém strávíte dalších půl hodiny mytím nádobí!
kuchařky
Ukázky

Jíme zdravě pod jednou pokličkou

239 Kč
191 Kč
Jíme zdravě podle plánu - 20%
Chcete si usnadnit život a přestat si lámat hlavu s tím, co budete dnes jíst? Máte rádi, když jdou věci podle plánu? Chcete vyzkoušet 13 různých jídelníčků?
kuchařky
Ukázky

Jíme zdravě podle plánu

239 Kč
191 Kč
Uvařeno v Indii - 20%
Nejlepší indické jídlo si uvaříte doma Opravdová indická kuchyně je čerstvá, jednoduchá a až po okraj naplněná chutí. Známá britská kuchařka Meera Sodha vám představí pokrmy, které ve své rodné zemi jedla od dětství.
kuchařky
Ukázky

Uvařeno v Indii

439 Kč
351 Kč
Chilli kuchařka - 20%

Pokud to s chilli myslíte vážně, tato ďábelská knížka by ve vaší gastro knihovně měla mít čestné místo.  Chilli kuchařka je vtipným průvodcem pěstováním, zpracováním a hlavně vařením s chilli papričkami, protože to zdaleka není jen o tom do jídla „hodit nějaké čili“ (a pak poslouchat kňourání citlivějších jazýčků, že se to nedá jíst).

kuchařky
Ukázky

Chilli kuchařka

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 183 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 19 > >>