Nejprodávanější knihy v roce 2023
povídky

Vzpomínky na jednu vesnickou tancovačku - 6%
(3x)
Povídkový výbor Vzpomínky na jednu vesnickou tancovačku dotváří obraz Jiřího Hájíčka jako autora vesnických románů a doplňuje tak jeho dosavadní prozaické dílo.
povídky
Ukázky

Vzpomínky na jednu vesnickou tancovačku

280 Kč
263 Kč
Všechno, co se povznáší, se musí setkat - 6%
(1x)
Víra či nevíra a důsledky z toho plynoucí, rodinné rozbroje, rasové postoje, mezilidská nepochopení a nedorozumění, otázky vykoupení či poznání světa – to vše autorka opět podává v dokonalém absurdním tvaru.
povídky

Všechno, co se povznáší, se musí setkat

253 Kč
238 Kč
Další příběhy nečekaných konců - 11%
(1x)
Kniha představuje soubor devíti povídek a volně navazuje na předchozí sbírku Příběhy nečekaných konců. Roald Dahl i tentokrát nabízí ucelený soubor, jehož charakteristickým rysem je mistrně vybudovaná zápletka s překvapivým rozuzlením.
povídky

Další příběhy nečekaných konců

134 Kč
119 Kč
Dubliňané - 6%
(5x)
Joyceovi Dubliňané patří k vrcholným dílům moderní prózy. V patnácti povídkách "jen" minimalisticky popisuje a analyzuje své bližní, příslušníky dublinské střední třídy z počátku 20. století.
povídky

Dubliňané

253 Kč
238 Kč
Povídky o ženách - 11%
(1x)
Životem sochařky Kláry prošly desítky milenců, Helena se tajně schází s Milanem za manželovými zády, Wanda si pozve do bytu krásného muže, co vypadá jako Leonardo DiCaprio, ale stane se něco hrozného… Co všechno se ženě během života může přihodit?
povídky

Povídky o ženách

296 Kč
263 Kč
Moje zpověď a jiné povídky - 11%
(1x)
O čem psal Hašek, než potkal Švejka? Za svého života vydal Jaroslav Hašek více než tisíc povídek a fejetonů. Jeho dílo ovšem není dodnes spolehlivě zmapováno, neboť řada textů se ztratila a u jiných není autorství zcela prokázané.
povídky

Moje zpověď a jiné povídky

359 Kč
319 Kč
Slavná Nemesis - 11%
Jedno ze základních děl české temné fantastiky 20. století.
povídky

Slavná Nemesis

251 Kč
223 Kč
Nikomu nezvoní hrana - 11%
(1x)
Posmrtně sebrané, dosud nevydané texty známého opilce, satyra a lyrika.
povídky
Ukázky

Nikomu nezvoní hrana

268 Kč
238 Kč
Sběratel dýmek - 6%
Mrazivý příliv ve Fjordu Mrtvého muže vynáší na břeh dýmky z různých koutů světa. Každá dýmka je opředena vlastní historií, která čtenáře zavádí do carského Ruska, na dalekou Sibiř, ale také do předválečného Berlína nebo na pobřeží jižní Afriky.
povídky
Ukázky

Sběratel dýmek

220 Kč
207 Kč
Démanty noci - 11%
(1x)
Uchvacující hrdinství mladých lidí tváří v tvář kruté realitě. Soubor povídek, které autor napsal na základě svých válečných prožitků.
povídky

Démanty noci

206 Kč
183 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 373 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 38 > >>