Nejprodávanější audioknihy v roce 2023

Vlk a dýka
(3x)
Hrad na hoře Sitno odedávna střeží cestu k bohatým hornickým městům. Kvůli turecké hrozbě je na podzim roku 1599 dobře vyzbrojený a má početnou posádku. Navzdory tomu se z něj ztratí kastelánova dcera. Uprostřed noci, bez jediné stopy.

Vlk a dýka

356 Kč
Svědectví o životě v KLDR
(18x)
Všechno, co jste chtěli vědět o životě v KLDR (a totalitě vůbec), ale báli jste se zeptat…
Ukázky

Svědectví o životě v KLDR

379 Kč
Spasitel Duny
Paul Atreides, zvaný teď převážně Muad'dib, je absolutním pánem světa – a zároveň obětí své vlastní předzvěstné schopnosti, která z něj v očích jeho poddaných udělala boha.
Ukázky

Spasitel Duny

349 Kč
Dobrá znamení
(5x)
Děti, zahrávat se s Armagedonem může být nebezpečné!

Dobrá znamení

431 Kč
Záhada hlavolamu
(1x)
V temných Stínadlech se cosi dalo do pohybu!

Záhada hlavolamu

332 Kč
Škola Malého stromu
(4x)
Víte něco o duši amerických Indiánů? Víte, že stromy mluví? Víte, jak posílat zprávy prostřednictvím hvězd? Víte něco o smíchu a slzách v lidském srdci? Zaposlouchejte se do Školy Malého stromu a pochopíte pozoruhodnou jednotu člověka a přírody.

Škola Malého stromu

269 Kč
Hobit
(5x)
Nejpopulárnější kniha geniálního fantasy spisovatele J. R. R. Tolkiena. Hobit je v prvním plánu pohádkový příběh o velké cestě čaroděje Gandalfa, družiny trpaslíků a hobita Bilba Pytlíka za pokladem střeženým drakem Šmakem.
Ukázky

Hobit

299 Kč
Proces
(1x)
Audiokniha představuje slavný román, jehož autorem je Franz Kafka, pojednávající o osudu člověka v nepochopitelném soukolí byrokracie čte Jiří Ornest.
Ukázky

Proces

169 Kč
Zpěv drozda
(3x)
A máme tu 25. století, přesně jak jsme ho chtěli. V důsledku bezduché robotizace druh Homo sapiens degeneroval do stadia, kdy už nezvládá samostatně myslet, natož aby se množil. Nechce se mu – a už se tím ani netrápí. Pustí prostě problém z hlavy...

Zpěv drozda

386 Kč
21 nejhezčích českých pohádek

České pohádky pro celou rodinu! Velký komplet klasických příběhů – 530 minut. Plejáda známých českých herců a hereček, nejhezčí pohádky, kvalitní provedení nahrávek přístupné nejmenším posluchačům i jejich rodičům.

21 nejhezčích českých pohádek

267 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 1000 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 100 > >>