Nejprodávanější hudba v roce 2023

Meziřečí
Docuku si na svůj debut vybrali lidové písně převážně z Valašska, ale i Slovenska (Terchov, Horehroní), Maďarska či rumunského Banátu. Několik písní je vlastních či se jedná o velmi citlivě zvolené úpravy původních nápěvů. Moderní úpravy starých folklórních písní.

Meziřečí

224 Kč
Pálava
Páté řadové album pražské folkové hudební formace. Ze skladeb, které album naplňují, je možné vyčíst přímou inspiraci krajinou a kouzlem Pálavy. Tajemstvím a mýty opředené rytmy zrychlují tep v každém místě hudební osnovy.

Pálava

179 Kč
Proč kalino nerozkvétáš
(1x)
Kapela Hudci z Kyjova, která si vydobyla respekt doma i v zahraničí. Třetí album cimbálové muziky plné moravského folklóru, jehož studnice se zdá býti nevyčerpatelná. Dolňácké písničky potěší nejenom ucho, ale i srdce a duši.

Proč kalino nerozkvétáš

269 Kč
Greatest Hits 1977 - 1981
Duševní hrob je mezi znalci domácí hudební kultury obecně považován za nejkultovnější anonymní soubor. Dlouho nikdo nevěděl, kdo za tímto názvem a nahrávkami šířenými na páskách a kazetách, vlastně stojí.

Greatest Hits 1977 - 1981

212 Kč
Chit Chat 1 Class Audio Cds
Dvoudílný motivující kurz pro žáky ze 3. nebo 4. tříd Z3, který rozvíjí všechny řečové dovednosti: mluvení a poslech, čtení i psaní.

Chit Chat 1 Class Audio Cds

605 Kč
Jako Šántidéví
Autorka, která měla hudbu v krvi. Byla schopná s neuvěřitelnou lehkostí napsat píseň v jakémkoliv myslitelném stylu a naprosto bezchybně a autenticky ji zazpívat. Album Jako Šantidéví bylo její poslední.

Jako Šántidéví

269 Kč
Při mně stůj
Písničkářka, harmonikářka a snad nejpřesněji šansoniérka Radůza, jejíž album Při mně stůj lze bez velkého váhání přiřadit k tomu nejlepšímu, co v české populární hudbě vzniklo.

Při mně stůj

269 Kč
Šagalí léta 89-97
Retrospektivní dvojalbum skupiny Tata Bojs.

Šagalí léta 89-97

297 Kč
Live I & II
Dvojalbum z roku 1993 bylo naplánováno jako živá dvojdeska. S tímto záměrem bylo nahráváno během jarního turné skupiny po republice a odtud tedy neobyčejně kvalitní, na živou desku téměř nevídaný, zvuk.

Live I & II

297 Kč
Unikat
Elektrifikovaný folk liberecké formace Jarret a jejich třetí řadové album. Dobrá deska, která rozhodně stojí za poslech.

Unikat

134 Kč
Zobrazuji 961 - 970 z 999 položek
<< < 1 .. 95 96 97 98 99 100 > >>