Nejprodávanější hudba v roce 2023

Chit Chat 1 Class Audio Cds
Dvoudílný motivující kurz pro žáky ze 3. nebo 4. tříd Z3, který rozvíjí všechny řečové dovednosti: mluvení a poslech, čtení i psaní.

Chit Chat 1 Class Audio Cds

605 Kč
Jako Šántidéví
Autorka, která měla hudbu v krvi. Byla schopná s neuvěřitelnou lehkostí napsat píseň v jakémkoliv myslitelném stylu a naprosto bezchybně a autenticky ji zazpívat. Album Jako Šantidéví bylo její poslední.

Jako Šántidéví

269 Kč
Při mně stůj
Písničkářka, harmonikářka a snad nejpřesněji šansoniérka Radůza, jejíž album Při mně stůj lze bez velkého váhání přiřadit k tomu nejlepšímu, co v české populární hudbě vzniklo.

Při mně stůj

269 Kč
Šagalí léta 89-97
Retrospektivní dvojalbum skupiny Tata Bojs.

Šagalí léta 89-97

297 Kč
Live I & II
Dvojalbum z roku 1993 bylo naplánováno jako živá dvojdeska. S tímto záměrem bylo nahráváno během jarního turné skupiny po republice a odtud tedy neobyčejně kvalitní, na živou desku téměř nevídaný, zvuk.

Live I & II

297 Kč
Unikat
Elektrifikovaný folk liberecké formace Jarret a jejich třetí řadové album. Dobrá deska, která rozhodně stojí za poslech.

Unikat

134 Kč
Zrcadlo
Burian, ale i aranžér Jan Amos, se na albu Zrcadlo vyznávají z industriálního opojení zvuky reálného světa a zároveň vstupují do mikrosvěta digitálních zvuků a oscilátorů, k šumu a předení strojů, které jsme si vymysleli teprve nedávno, ale už z nich lze odečítat poezii.

Zrcadlo

179 Kč
Zuma
Zuma je sedmé studiové album kanadského hudebníka Neila Younga, vydané u vydavatelství Reprise Records.

Zuma

647 Kč
High Fidelity
Reedice nahrávek Oldřicha Janoty, Luboše Fidlera a Pavla Richtera ze dvou koncertů v Brně a Praze v roce 1984. Koncerty zachycují jejich nejsilnější minimalistické období, ve kterém se tři kytary spojovaly, rozcházely, aby se mohly opět sejít.

High Fidelity

254 Kč
Strom vánočních přání
V reedici vychází krásné album vánočních písní v podání nesmrtelného Karla Černocha.

Strom vánočních přání

143 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>