Nejprodávanější Kniha v roce 2023
beletrie

Spím v Hitlerově pokoji - 4%
Objednali si u něj krásnou knížku o Německu. Mysleli si, že je má každý obdivovat, protože jsou ti nejsprávnější a nejspravedlivější lidé na světě. Jenže to se milí Němci setsakramentsky přepočítali! Na scénu vstupuje Tuvia Tenenbom.
beletrie

Spím v Hitlerově pokoji

332 Kč
319 Kč
Na cestě - 11%

Nové vydání, vycházející k 50. výročí autorova úmrtí, přináší legendární překlad Jiřího Joska s neméně legendárním doslovem Martina Hilského.

Jeden z nejslavnějších a nejčtenějších amerických románů 20. století.

beletrie

Na cestě

313 Kč
278 Kč
Spolčení hlupců - 6%
(10x)
Humoristické veledílo Johna Kennedyho Toola Spolčení hlupců si svůj název i štiplavý humor vypůjčuje u Jonathana Swifta a obohacuje jej o surrealistický rozměr americké grotesky a výraznou neworleanskou příchuť.
beletrie
Ukázky

Spolčení hlupců

318 Kč
299 Kč
Strach - 11%
(9x)
Mysteriózní thriller plný hrůzy. Vyhořelý třicátník se po letech vrací do příměstské čtvrti na úpatí hory, která ukrývá mrazivé tajemství - ve výjimečně chladných zimách se tam ztrácejí děti.
beletrie

Strach

268 Kč
238 Kč
V první linii - 11%
(1x)
Seznamte se s novým prezidentem České republiky.
beletrie

V první linii

392 Kč
348 Kč
Česká královna Žofie
(1x)

Druhá manželka krále Václava IV., pocházející z rodu bavorských Wittelsbachů, je hlavní postavou nové knihy historičky Boženy Kopičkové. Ta po Elišce Přemyslovně vřazuje do edice Velké postavy českých dějin už druhou z českých královen středověku.

beletrie

Česká královna Žofie

89 Kč
Enderova hra - 11%
(4x)
Lidstvo jen se štěstím odvrátilo zničující útok mimozemské civilizace úlového typu. Ve snaze předejít nevyhnutelné odvetě se rozhodne pro odvážný protiúder....
beletrie

Enderova hra

268 Kč
238 Kč
Knížka o muminkovi, mimle a malé Mie - 11%
Jeden z prvních příběhů ze světa skřítků muminů, bambulů, hatifnatů, fififjonek a jiných tvorečků. Navíc ozvláštněný všelijak tvarovanými výseky do stránek, jimiž lze spatřit něco nečekaného, podivuhodného. Zkrátka tahle knížka bude děti bavit!
beletrie
Ukázky

Knížka o muminkovi, mimle a malé Mie

233 Kč
207 Kč
Počátek - 6%
(8x)
Ať jsi kdokoli. Ať věříš čemukoli. Všechno se brzy změní. Fantasticky vynalézavý román od nejpopulárnějšího autora thrillerů na světě.
beletrie
Ukázky

Počátek

398 Kč
374 Kč
Případy detektiva Ťopa - 11%
Detektiv Ťop je prostě top a ať už zmizí cokoli, brzy zachytí správnou sťopu! Vezměte svoje děti na cestu kolem světa po nejkrásnějších metropolích planety, které v této „hledací“ knížce ztvárnila ilustrátorka Kateřina Bažantová.
beletrie

Případy detektiva Ťopa

268 Kč
238 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>