Nejprodávanější tituly - leden 2024

Lovení perel
Publikace Lovení perel obsahuje esej Hannah Arendtové o Walteru Benjaminovi a pětici Benjaminových drobných prací v této eseji zmíněných.

Lovení perel

200 Kč
Magická swingers party
(3x)
Toto je nejslavnější swingers party všech dob. Magická a démonická, zkrátka kotletovská. Série s Tomášem Koskem, religionistou, detektivem, a nakonec hlavně hrdinou boje s temnými silami, se stala kultem mezi fanoušky fantastiky.

Magická swingers party

899 Kč
Maigret- Vražda v hotelu Majestic

Mrtvola hned po ránu. V šatní skříňce. Jak skandální – a jak americké! Když z kovové skříňky číslo 89 v zaměstnaneckých útrobách nóbl hotelu vypadne uškrcená Američanka v černé róbě, je pověst podniku poblíž Champs-Élysées v ohrožení...

Maigret- Vražda v hotelu Majestic

305 Kč
Maják v srdci
(1x)
V této jedinečné knize vás Bára vezme na zázračnou cestu. Pochybnosti, strachy, nejistota a vnitřní utrpení navždy zmizí pod prudkým světlem vašeho osobního majáku, který čeká na svoje odhalení.
Ukázky

Maják v srdci

414 Kč
Malé divadlo Hannah Arendtové
Hannah Arendtová je praktická myslitelka, nefilosofuje ve slonovinové věži. V jejím malém divadle vyjít na scénu znamená myslet. A myslet znamená jednat. Zvlášť když si muži-úředníci umanuli postavit svět z papíru.
Ukázky

Malé divadlo Hannah Arendtové

233 Kč
Mapy smyslu
(1x)

Lidé různých kultur i dob si vyprávějí mýty a příběhy. Čím to je, že tato vyprávění mají tak podobnou strukturu? Co to vypovídá o lidské mysli, morálce i o světě vůbec?

Ukázky

Mapy smyslu

799 Kč
Miláčkové z metra
(1x)
Franny Doyleová má příšerný den. Zrovna dostala výpověď v práci, a aby toho nebylo málo, zasekla se ve dveřích metra a roztrhla si své oblíbené šaty. Takže teď kdekdo ví, jaké nosí spodní prádlo.

Miláčkové z metra

359 Kč
Mistr skandálů
Našla hrdinu, nebo se spolčila s ďáblem? Londýn roku 1814 se nepřestával bavit skandály lorda Hawksmoora. Benjamin byl oblíbencem nejvyšší společnosti a milovala ho i chudina.

Mistr skandálů

314 Kč
Mluvit mlčky
Znaková řeč je důležitý fenomén mnišství, který existuje již tisíc let. Znaky umožňují mnichům sdělit jednoduchou zprávu i ve chvíli, kdy má panovat ticho. Kniha se zaměřuje na benediktinské a cisterciácké kláštery.

Mluvit mlčky

306 Kč
Mostní království: Princezna klamu
(1x)
Dvě věci ví princezna Lara naprosto jistě. Zaprvé, že král Aren je její úhlavní nepřítel. A zadruhé, že to bude ona, kdo ho srazí na kolena. Proto ochotně přistoupí na dohodnutý sňatek, který má znepřáteleným královstvím přinést mír.

Mostní království: Princezna klamu

449 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100