Nejprodávanější tituly - leden 2024
sport a fitness

Sport a jóga - 11%
Kniha Sport a jóga obsahuje podrobný rozpis cvičení na jedenadvacet týdnů s ilustračními fotografiemi jednotlivých ásán. Každému zájemci snadný a v praxi vyzkoušený návod k dosažení dokonalého souladu.
sport a fitness

Sport a jóga

224 Kč
199 Kč
Tomáš Řepka - Neuhýbám! - 11%
Už před časem jsem řek, že se můžete těšit na pokračování mý první knihy Rebel, který bude ještě odvážnější. A sliby se maj plnit.
sport a fitness

Tomáš Řepka - Neuhýbám!

269 Kč
239 Kč
Výživa pro maximální sportovní výkon - 11%
Každého člověka vyznávajícího aktivní životní styl často trápí otázka kdy a co jíst.
sport a fitness

Výživa pro maximální sportovní výkon

287 Kč
255 Kč
Aikido - 11%
(1x)
Aikidó (pro některé bojový sport, pro jiné záhada) trpí nepochybně nedostatkem informací o vlastních cílech a metodách, jimiž se radikálně liší od jiných disciplín, ať už orientálních či nikoli, k nimž je často připodobňováno.
sport a fitness

Aikido

224 Kč
199 Kč
Dlouhá cesta na vrchol
Kniha Dlouhá cesta na vrchol je první ucelenou hokejovou kronikou, jakou Plzeň dosud nikdy neměla. Na 328 stranách najdete několik set historických i současných fotografií, ilustrujících vyprávění nejen o hokejovém pravěku na plzeňských kluzištích.
sport a fitness

Dlouhá cesta na vrchol

233 Kč
Výživa pro fitness a kulturistiku - 11%
Kniha je určena jak aktivně sportujícím, tak trenérům, cvičitelům, instruktorům a poradcům ve fitness a kulturistice, aby jim usnadnila orientaci v záležitostech týkajících se výživy, pitného režimu a suplementace ve sportu a fitness a welness aktivitách.
sport a fitness

Výživa pro fitness a kulturistiku

197 Kč
175 Kč
14 míčů pro Bohemians aneb cesta z Vršovic do Austrálie a zpět - 11%
Beletristické zpracování slavné historie na podkladě autentických zpráv a deníkových záznamů svým humorem připomene Muže v ofsajdu a je doprovázeno množstvím dobových fotografií z archivu klubu Bohemians.
sport a fitness

14 míčů pro Bohemians aneb cesta z Vršovic do Austrálie a zpět

268 Kč
238 Kč
Kniha pěti kruhů - 11%
KNIHA PĚTI KRUHŮ je středověké dílo o cestě meče - kendó, jehož autorem je legendární japonský samuraj, kengo Šingen Musaši No Kami Fudžiwara No Genšin (1548 - 1645).
sport a fitness

Kniha pěti kruhů

223 Kč
198 Kč
Bikram Jóga - Jóga pro zdraví - 11%
Cesta k dokonalé fyzické kondici, pevnému zdraví a duševní vyrovnanosti Je na čase odložit ostych a výmluvy: Bikram Čoudhuri, jeden z nejvýznamnějších žijících představitelů hathajógy, vám ukáže osvědčenou cestu ke zdraví a kondici.
sport a fitness

Bikram Jóga - Jóga pro zdraví

349 Kč
310 Kč
Strečink - 20%
Naučte se spolu s námi základní strečinková cvičení, která jsou nutná před a po každé sportovní aktivitě. Renomovaný český autor, MUDr. Kamil Ramík, rehabilitační a sportovní lékař, vám přináší komplexní protažení všech svalových skupin.
sport a fitness
Ukázky

Strečink

110 Kč
88 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 107 položek
<< < 1 .. 8 9 10 11 > >>