Nejprodávanější tituly - leden 2024
sport a fitness

Josef Masopust
Publikace přináší první ucelený pohled na život a kariéru legendy našeho fotbalu Josefa Masopusta. Je reprezentativním obrazovým dokumentem založeném na dobových fotografiích, z nichž mnohé nebyly dosud nikdy publikovány.
sport a fitness

Josef Masopust

90 Kč
Kettlebell Simple & Sinister - 11%
Kettlebell: Simple & Sinister je jasný a efektivní minimalistický program založený na fundamentálních cvicích autorova Hardstyle systému. Naučte se, jak používat tělocvičnu do ruky přímo od zdroje – člověka, který odstartoval kettlebell revoluci.
sport a fitness

Kettlebell Simple & Sinister

359 Kč
319 Kč
Open - 20%
(1x)
Mimořádně otevřená výpověď vynikajícího tenisty nedávné minulosti o vlastním životě. Kniha nabízí jedinečný pohled do zákulisí vrcholového tenisu. Je určena pro čtenáře memoárové literatury, pro sportovní, a zvláště tenisové fanoušky.
sport a fitness
Ukázky

Open

248 Kč
198 Kč
Sportovní masáže - 20%
Sportovní masáž je forma masáže zaměřená na posilování zdravého organismu, udržování kvalitní tělesné a duševní kondice a náležité odstraňování únavy po práci, tréninku, závodech apod.
sport a fitness
Ukázky

Sportovní masáže

186 Kč
149 Kč
Tenisové drily - 11%
Tato kniha určená jak hráčům, tak trenérům vám ušetří mnoho času a námahy - na jednom místě naleznete přesně to, co potřebujete pro všechny věkové a dovednostní kategorie, pro individuální, i skupinové hodiny.
sport a fitness

Tenisové drily

359 Kč
319 Kč
Triatlon - anatomie - 11%
Zjistěte, co všechno potřebujete k maximalizaci síly, výkonu, rychlosti a vytrvalosti! Tato kniha vám ukáže, jak zlepšit svůj výkon zvýšením svalové síly a zefektivněním každého pohybu.
sport a fitness

Triatlon - anatomie

449 Kč
399 Kč
Žít jako Holík - 20%
Český hokej zná osobnosti, které shromáždily více trofejí nebo statistických rekordů než on. Stopě, kterou v jeho historii zanechal Jaroslav Holík, se přesto nikdy nevyrovnají.
sport a fitness
Ukázky

Žít jako Holík

149 Kč
119 Kč
Cyklistické maso v České kotlině - 11%
Nová kniha Milana Silného popisuje nejdobrodružnější cyklistické akce u nás. Uchopte spolu s ním řídítka, usaďte se do sedla, zařaďte lehké převody a vydejte se na trasy, které jsou nezapomenutelným dobrodružstvím a hlubokým zážitkem.
sport a fitness

Cyklistické maso v České kotlině

350 Kč
311 Kč
Posilování - 11%
Zvýšení síly, budování svalové hmoty, spalování tuku a tvarování postavy. S barevnými ilustracemi, s podrobným popisem provedení a tréninkovými radami se knížka Posilování na anatomických základech určitě stane užitečným pomocníkem.
sport a fitness

Posilování

404 Kč
359 Kč
Rozpravy o józe - 20%
Tato kniha je nejzákladnějším spisem prastaré vědy o člověku a lidské mysli, na níž všechny směry jógy stavějí.
sport a fitness
Ukázky

Rozpravy o józe

169 Kč
135 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 107 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 > >>