Nejprodávanější audioknihy na CD - leden 2024

Pohádka o Raškovi
Slavná povídka Oty Pavla ze sportovního prostředí ožívá jako dramatizace na CD. Ota Pavel zúročil své zkušenosti sportovního novináře v řadě knížek, kde se věnoval osudům legendárních českých sportovců.

Pohádka o Raškovi

134 Kč
Starý sad
Za devaterým kopcem, devaterým kamenem a sedmerým potokem byl jednou jeden sad... Navštivte s námi půvabné místo mezi starými stromy.

Starý sad

224 Kč
Všecky krásy světa
Legendární vzpomínky Jaroslava Seiferta Všecky krásy světa jsou nádhernou exkurzí do půlstoletí české poezie. Autor své paměti dokončil v době, kdy byl léta v nemilosti komunistických úřadů.

Všecky krásy světa

261 Kč
Dešťová hůl
(6x)
Zbyněk, profesí správce pozemků, se po mnoha letech setkává se svou dávnou láskou, aby jí pomohl se zdánlivě jednoduchým majetkoprávním problémem. Vrací se na venkov, do míst svého dětství a dospívání.

Dešťová hůl

224 Kč
Má vzpomínka je bugatti
Vzpomínky první ženy za volantem, která vítězila v závodech Grand Prix. Eliška Junková dává nahlédnout do historie automobilismu u nás, a líčí, co obnášela příprava automobilového závodníka, vzrušení, krásu i rizika rychlého sportu.

Má vzpomínka je bugatti

323 Kč
Marco
(3x)

Žádné zákoutí není dost temné… Jak se ztratit v ulicích Kodaně, aby vás nenašel nikdo z rodinného klanu ani policie? Patnáctiletý Marco utíká před svým strýcem, který by ho chtěl zmrzačit, aby jako žebrák víc „vydělával“.

Marco

296 Kč
Navždy Provence
(2x)
Druhá část volné trilogie vonící levandulí a chutnající po těch nevybranějších lahůdkách a nejlepším víně. Opět jsme okouzleni vtipným vyprávěním o zdánlivě všedních událostech francouzského venkova, z nichž se rodí umění žít.

Navždy Provence

269 Kč
Nesmírný
(2x)

Oddělení Q znovu v pohotovosti. Šéfa oddělení Q Carla Morcka vyruší při obvyklém ranním šlofíku v práci telefon. Požádá ho o pomoc kolega z Bornholmu, ale Carl odmítne. O několik hodin později za to ponese následky...

Nesmírný

323 Kč
Paní jezera
Had Uroboros se zakousl do vlastního ocasu. Něco končí, něco začíná...

Paní jezera

359 Kč
Thovt: pratón-frekvence duše

Thovtovy meditace k transformaci frekvence jsou novým a jedinečným nástrojem vnímání a změny tělesných vibrací. Tento nástroj nosí každý v sobě. Jeho dokonalé využití vede k mistrovství nad hmotou.

Thovt: pratón-frekvence duše

405 Kč
Zobrazuji 191 - 200 z 226 položek
<< < 1 .. 18 19 20 21 22 23 > >>