Nejprodávanější audioknihy - leden 2024

Život ve staletích – 14. století
(1x)
Další díl ojedinělého projektu známého historika a oblíbeného spisovatele, který představuje život v českých zemích od doby knížecí až do konce feudalismu. Kniha popisuje proměnu společnosti ve 14. století.

Život ve staletích – 14. století

349 Kč
Nadace
(3x)
První díl šestidílného románového cyklu, považovaného za jedno z nejvýznamnějších děl světové science fiction.

Nadace

314 Kč
Jeremyho farma nejen zvířat - Než se vrátí krávy
Pokračování knihy bývalého moderátora televizního pořadu Top Gear, který si během covidu pořídil farmu a místo prohánění rychlých aut začal řídit největší traktor na světě.

Jeremyho farma nejen zvířat - Než se vrátí krávy

242 Kč
Katův odkaz
Další díl Letopisů královské koruny, v němž Jiří Adam z Dobronína a jeho pomocník Petr rozplétají dávný příběh lásky a zrady. Kam zmizela žena berounského kata Adelheida?

Katův odkaz

349 Kč
Surrender
Rockem za spravedlnost pro všechny. With or without you?
Kluk z Dublinu, který ve čtrnácti přišel o mámu a klackovitě dozrál v domácnosti tří nemluvných chlapů, se naštěstí nevzdal snu hrát brutální post-punk jinak než rebelové předtím...

Surrender

611 Kč
Duna
(10x)
Dvakrát zfilmované kultovní dílo sci-fi vypráví o mocenských bojích uvnitř vesmírného Impéria, v nichž jde o ovládnutí pouštní planety Arrakis, zdroje vzácného koření poskytujícího uživateli mimořádné psychické schopnosti.
Ukázky

Duna

349 Kč
Škola Malého stromu
(4x)
Víte něco o duši amerických Indiánů? Víte, že stromy mluví? Víte, jak posílat zprávy prostřednictvím hvězd? Víte něco o smíchu a slzách v lidském srdci? Zaposlouchejte se do Školy Malého stromu a pochopíte pozoruhodnou jednotu člověka a přírody.

Škola Malého stromu

269 Kč
Dvojdomek ve Vrahovicích
(1x)
Humoristický román, při kterém se výjimečně pobavíte, a zjistíte, jakým způsobem spolu jedni příbuzní taky dokáží žít.
Ukázky

Dvojdomek ve Vrahovicích

359 Kč
Gump: Jsme dvojka

Nová Gumpova cesta začne přesně tam, kde ta předchozí skončila. Se svým milovaným Béďou Kozím Bobkem projdou příběhem, který už jim dávno předtím napsaly hvězdy.

Ukázky

Gump: Jsme dvojka

269 Kč
Maigret- Vražda v hotelu Majestic

Mrtvola hned po ránu. V šatní skříňce. Jak skandální – a jak americké! Když z kovové skříňky číslo 89 v zaměstnaneckých útrobách nóbl hotelu vypadne uškrcená Američanka v černé róbě, je pověst podniku poblíž Champs-Élysées v ohrožení...

Maigret- Vražda v hotelu Majestic

305 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 761 položek
<< < 1 2 3 4 .. 77 > >>