Nejprodávanější Hudba na CD nebo AudioKniha na CD - leden 2024

Neklidný muž
(7x)
Už zase bojuje sám se sebou, bolestněji než dřív. Ovšem buldoci se nevzdávají!

Neklidný muž

404 Kč
Maigret- Vražda v hotelu Majestic

Mrtvola hned po ránu. V šatní skříňce. Jak skandální – a jak americké! Když z kovové skříňky číslo 89 v zaměstnaneckých útrobách nóbl hotelu vypadne uškrcená Američanka v černé róbě, je pověst podniku poblíž Champs-Élysées v ohrožení...

Maigret- Vražda v hotelu Majestic

305 Kč
S prominutím řečeno
(3x)
Michael Žantovský ve svém novém díle s okouzlující nadsázkou a vtipem líčí „nesmazatelné zážitky“ s významnými osobnostmi světového dění. Díky autorovi čtenář prožije znovu, i když trochu jinak, převratné dějinné události konce 20. století.

S prominutím řečeno

373 Kč
Život ve staletích – 14. století
(1x)
Další díl ojedinělého projektu známého historika a oblíbeného spisovatele, který představuje život v českých zemích od doby knížecí až do konce feudalismu. Kniha popisuje proměnu společnosti ve 14. století.

Život ve staletích – 14. století

349 Kč
Druhá Nadace
(2x)
Pokud Seldonův plán nezmaří Mezek, možná se o to přičiní samotná Nadace!

Druhá Nadace

350 Kč
František z Braníka
František z Braníka je společné dílo Tří sester a Synů výčepu. Jde o původně skromný projekt, který se rozrostl tak, že nakonec vznikla kniha a album s osmadvaceti písničkami.

František z Braníka

854 Kč
Gilgameš
Slavný Epos o Gilgamešovi převyprávěl Vojtěch Zamarovský s respektem k úchvatným básnickým obrazům, dramatickým scénám a síle myšlenek.

Gilgameš

259 Kč
Karel IV. a koruna římských králů - Vzkříšené srdce Evropy
Karel Lucemburský se jako nový panovník navrací z vítězného tažení proti Ludvíku IV. Bavorovi, kterým si upevnil postavení římsko-německého krále.

Karel IV. a koruna římských králů - Vzkříšené srdce Evropy

269 Kč
Katova vinice
Závěrečný díl trilogie Kronika katů Mydlářů. Jan Mydlář předává svou živnost synovi Ondřejovi a touží po jediné věci – uchránit svou vnučku před opovržením, které dopadá i na potomky katů.

Katova vinice

359 Kč
Nemesis
(1x)
Na začátku dalšího příběhu Agathy Christie je dopis; zvláštní dopis. Byl totiž odeslán až týden po smrti pisatele, jenž adresátku, slečnu Marplovou, žádá, aby vyšetřila zločin. Klasická detektivka.

Nemesis

332 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 316 položek
1 2 3 .. 32 > >>