Nejprodávanější e-knihy - leden 2024
kuchařky

Kuchařka při onemocnění slinivky - 20%

Součástí je kalorická a biologická hodnota každého receptu Kuchařka určená všem, které postihlo onemocnění slinivky. Autorka vychází ze svých letitých odborných zkušeností, věnuje se výběru potravin, technologii při přípravě pokrmů i jejich nutriční hodnotě.

kuchařky
Ukázky

Kuchařka při onemocnění slinivky

149 Kč
119 Kč
Kuchařka při onemocnění žaludku - 20%
Kuchařka určená pacientům s žaludečními obtížemi (žaludeční neurózou, žaludečními vředy nebo žaludeční dyspepsií) obsahuje moderní recepty upravené tak, aby mechanicky i chemicky chránily zažívací trakt.
kuchařky
Ukázky

Kuchařka při onemocnění žaludku

129 Kč
103 Kč
Luštěniny ze Svatojánu - 20%

Zdravé recepty z luštěnin od populární kuchařky ze Svatojánu Luštěniny bývají v současném českém jídelníčku opomíjené. Jsou však zdrojem hodnotných bílkovin, a to nejen pro vegetariány a vegany.

kuchařky
Ukázky

Luštěniny ze Svatojánu

249 Kč
199 Kč
Polévky ze Svatojánu - 20%
(1x)

Zeleninové polévky od Kuchařky ze Svatojánu Polévka je grunt, říkávaly s oblibou naše babičky. A měly pravdu. Můžete jimi nahradit hlavní jídlo a cítit se sytí, plní energie a vitality.

kuchařky
Ukázky

Polévky ze Svatojánu

249 Kč
199 Kč
Sladkosti ze Svatojánu - 20%
Máte rádi sladkosti? A chcete mlsat zdravě? Vyzkoušejte některý z více než stovky originálních receptů na dezerty, které neobsahují téměř žádný cukr, a zároveň skvěle chutnají.
kuchařky
Ukázky

Sladkosti ze Svatojánu

209 Kč
167 Kč
Česká kuchyně za dob nedostatku - 20%
Vaření z lokálních, původních zdrojů, s prázdnou kapsou a hlavou plnou ideálů. Desítky receptů pro všechny zájemce o kuchyni.
kuchařky
Ukázky

Česká kuchyně za dob nedostatku

121 Kč
97 Kč
Unmunův koláč - 20%
Zenová kuchařka Unmunův koláč je sestavena nejen z receptů členů sanghy z celého světa, ale také z článků o zdravé stravě a stolování.
kuchařky
Ukázky

Unmunův koláč

120 Kč
96 Kč
Řemeslné vaření piva - 20%
Hledáte koníčka, který je zábavný a tvůrčí, ale k výtvarnu máte asi tak blízko jako k protinožcům? Zkuste s námi vařit pivo – kniha Řemeslné vaření piva Vám poradí jak na to.
kuchařky
Ukázky

Řemeslné vaření piva

299 Kč
239 Kč
Znalcem vína za 24 hodin - 20%
Kritička vín Jancis Robinson, držitelka Řádu britského impéria a mnohých žurnalistických ocenění, přispívající pravidelně do Financial Times, udělá znalce z každého.
kuchařky
Ukázky

Znalcem vína za 24 hodin

152 Kč
122 Kč
Sportovní výživa pro vegetariány a vegany - 20%
Každý sportovec potřebuje dostatek energie pro svůj výkon. Zkušená výživová specialistka poradí všem sportujícím vegetariánům a veganům jak zajistit potřebný přísun základních živin a jak se správně stravovat před i po výkonu.
kuchařky
Ukázky

Sportovní výživa pro vegetariány a vegany

169 Kč
135 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 49 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>