Nejprodávanější audioknihy na CD - leden 2024
česká

Korespondence V + W - 11%
Více než třicet let 20. století v dopisech dvou kamarádů na život a na smrt. V celkem 561 dopisech se dva legendární klauni představují tak, jak je neznáme. Prožívají přes oceán všechny své pracovní úspěchy i nezdary a osobní tragédie.
česká

Korespondence V + W

899 Kč
799 Kč
Křehkost - 11%
(2x)
Bára a Filip. Dva mladí lidé podobní tolika ostatním. Dají se dohromady přes Tinder. Nejdřív si píšou, poznávají se, váhají. Šrámy z předchozích partnerství se mísí s touhou konečně objevit pravou lásku.
česká

Křehkost

314 Kč
279 Kč
Literární novinky - 11%
Opravdová literární novinka je kniha, která nikdy nezestárne. Kromě toho v posteli večer nechrápe a nepřerušuje čtení reklamou. Bratři Krausové se tentokrát podělí o své zkušenosti s četbou a literaturou.
česká

Literární novinky

239 Kč
212 Kč
Má cesta za štěstím - 11%

Unikátní autobiografie největší legendy české a československé hudební scény všech dob. Autentický obraz fascinující životní dráhy výjimečného umělce s mezinárodním renomé, který na hudebním nebi začal zářit ve svých dvaceti letech.

česká

Má cesta za štěstím

575 Kč
511 Kč
Meč magistra medicíny - 11%
(1x)
Historický román se odehrává v rudolfínské Praze a z jeho hrůzostrašných, tajemných a krví obestřených historií vystupuje pohnutý životní příběh Jana Mydláře.
česká

Meč magistra medicíny

359 Kč
319 Kč
Mycelium VII: Zakázané směry - 11%
(1x)

Psychotronika je na vzestupu a přináší konec všeho, co bylo… Lodě míří k Zakázaným směrům. Staroslavná Tlix, planeta argenitu a Akkütlixe, nadále zůstává skrytá za obzorem, ale Lucas vidí obrovskou příležitost...

česká

Mycelium VII: Zakázané směry

699 Kč
622 Kč
Náčelník - 11%
(3x)
Miloslav Nevrlý završuje devadesát let svého života v obdivuhodné fyzické i mentální kondici. V knižním rozhovoru rekapituluje své cesty a prožitky nad rámec toho, co o nich dosud napsal.
česká

Náčelník

448 Kč
398 Kč
Nahoře fouká - 11%
Inspirativní průvodce životem nejen pro ženy, které chtějí jít vlastní cestou. Proč by si měl člověk, pokud stojí na křižovatce a může se svobodně rozhodnout, vybrat tu těžší cestu? Jak moc je důležité pracovat v životě se strachem?
česká

Nahoře fouká

314 Kč
279 Kč
Navzdory: Příběh příslušníka speciálních sil AČR - 11%
Kniha Navzdory je unikátním a jedinečným příběhem válečného veterána Petra Matouše, vojáka z bojů v Afghánistánu a bývalého operátora 601. skupiny speciálních sil armády ČR. Navzdory není jen kniha. Je to život a zkušenost z rukou profesionálů.
česká

Navzdory: Příběh příslušníka speciálních sil AČR

314 Kč
279 Kč
Nebožtík na rynku - 11%
(1x)
Říká se, že člověk zmoudří a porozumí sám sobě teprve k stáru – jinými slovy, že v pozdějším věku najde sám sebe. Co si má ale hlavní hrdina počít ve chvíli, kdy sám sebe najde doslova?
česká

Nebožtík na rynku

287 Kč
255 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 128 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 13 > >>