Nejprodávanější tituly - leden 2024
medicína

Vědomí a realita - 11%
Dobrodružná cesta do nitra lidského vědomí vám představí tajemství mozku, možnosti využití psychedelik v léčbě a mnoho dalších témat včetně podstaty našeho vnímání smrti a času.
medicína
Ukázky

Vědomí a realita

269 Kč
239 Kč
Základy klinické rehabilitace - 11%
Moderní učebnice Základy klinické rehabilitace přináší studentům lékařských fakult a studentům fyzioterapie bakalářského studia soubor základních poznatků z oboru rehabilitace, které jsou nezbytné pro základní seznámení se s tímto oborem.
medicína

Základy klinické rehabilitace

450 Kč
400 Kč
ABA pro děti s autismem - 11%
Co je to aplikovaná behaviorální analýza (ABA)? A jak může pomoci mému dítěti? Tento průvodce odpovídá na mnoho otázek, které si rodiče dětí s autismem o ABA kladou.
medicína

ABA pro děti s autismem

179 Kč
159 Kč
Dějiny psychologie - 11%
(1x)
Psychologie citlivě reaguje na předmět svého vědeckého zkoumání, kterým je lidská mysl a její proměny v prudce se vyvíjejícím světě.
medicína

Dějiny psychologie

449 Kč
399 Kč
Imunologie - 20%
Jednoduchá a praktická pomůcka k pochopení základů imunity a souvisejících dějů. Bohatě obrazově vybavená publikace je určena zejména studentům medicíny humánní i veterinární, farmacie a mladým lékařům, ale užitek přinese všem zdravotníkům.
medicína
Ukázky

Imunologie

254 Kč
203 Kč
Somatologie - 11%
Základní učebnice předmětu Základy anatomie a fyziologie člověka od renomovaného autora učebnic a skript a přednášejícího somatologie, anatomie a kineziologie. Publikace je doplněna téměř dvěma sty obrázky, které doplňují a ilustrují text.
medicína

Somatologie

314 Kč
279 Kč
Mentální postižení
V dnešní době je stále aktuálnější seznámit odbornou i širší veřejnost se specifiky osobnosti žáků i klientů s mentálním postižením. Publikace se věnuje jak nezbytnému objasnění terminologie, tak právní úpravě postavení osob s mentálním postižením.
medicína

Mentální postižení

455 Kč
Muž, který nemohl přestat - 11%
Vtíravé myšlenky má občas téměř každý. Autor, který sám přes dvacet let s touto poruchou zápolí, v upřímné snaze jí porozumět nabízí přehled psychologických, výzkumných, historických, ale i osobních postřehů a poznatků.
medicína

Muž, který nemohl přestat

89 Kč
79 Kč
Reprodukční medicína - 11%
Kniha je souhrnem všech informací pro lékaře, kteří se věnují problematice reprodukční medicíny. Zahrnuje všechny dílčí lékařské obory, jež reprodukční medicínu tvoří – kromě gynekologie, andrologie a embryologie...
medicína

Reprodukční medicína

703 Kč
625 Kč
Tajemství předků - 11%
Téma transgeneračního přenosu se v moderní době začalo šířeji řešit v souvislosti s výskytem symptomů traumatu u netraumatizovaných potomků obětí holocaustu. Předci však hráli významnou úlohu už v prastarých či „primitivních“ kulturách.
medicína

Tajemství předků

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 259 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 26 > >>