Nejprodávanější tituly - leden 2024
medicína

ACT Jednejte s láskou - 20%
ACT, akronym z anglického „Acceptance and Commitment Therapy“, česky „terapie přijetí a odhodlání“, je psychoterapeutický směr patřící do tzv. třetí vlny kognitivně-behaviorální terapie.
medicína
Ukázky

ACT Jednejte s láskou

359 Kč
287 Kč
Dětská radiologie do kapsy - 11%
Tématem publikace je současné zobrazování a diagnostika u dětí. Cílem zkušených autorů bylo zpracovat tuto obtížnou část radiologie především prakticky.
medicína

Dětská radiologie do kapsy

387 Kč
344 Kč
EKG stručně, jasně, přehledně - 11%
Překlad již 9. vydání populární a osvědčené publikace, díky které pochopíte podstatu elektrografie a naučíte se křivky číst a klinicky interpretovat. Ke knize je přiloženo jako bonus EKG lineál (pravítko).
medicína

EKG stručně, jasně, přehledně

359 Kč
319 Kč
Hygiena a epidemiologie pro bakaláře - 20%
Výukové texty pro studenty lékařství obsahují tradiční témata hygieny a epidemiologie jako biomedicínského základu primární prevence nemocí v novém pojetí.
medicína

Hygiena a epidemiologie pro bakaláře

180 Kč
144 Kč
Léčba výhřezu meziobratlového disku bez operace - 11%
Spirální stabilizace páteře je originální metoda jak léčit poruchy páteře, ale hlavně jak jim předcházet dostatečnou regenerací.
medicína

Léčba výhřezu meziobratlového disku bez operace

270 Kč
240 Kč
Nepřekážet naději - 11%
Kniha terapeutům nabízí průvodce, jak se při psychoterapeutickém sezení ukotvit tím, že porozumí svému prožitku s depresivním klientem a transformují své často negativní pocity do soucitu vůči klientovi i vůči sobě.
medicína

Nepřekážet naději

350 Kč
311 Kč
Ošetřovatelský proces v chirurgii II - 11%
Publikace navazuje na knihu Ošetřovatelský proces v chirurgii a poskytuje náhled do péče o pacienta po operačních výkonech v ortopedii, traumatologii a gynekologii.
medicína

Ošetřovatelský proces v chirurgii II

206 Kč
183 Kč
Vše o hemodialýze pro sestry - 11%
Od vydání oblíbené příručky Vše o hemodialýze pro sestry uplynulo více než čtrnáct let, autorka tedy připravila vydání nové a rozšířené. Potřebu nového vydání nevyvolaly jen změny v technice a farmakologii, ale i nárůst počtu hemodialyzačních výkonů.
medicína

Vše o hemodialýze pro sestry

261 Kč
232 Kč
Změněné stavy - 11%
(2x)
Co se s vámi děje při pití kávy? Působí čokoláda opravdu jako afrodiziakum? Jak fungují takové drogy jako alkohol a cannabis? Hrála psychedelie roli v evoluci člověka?
medicína

Změněné stavy

203 Kč
180 Kč
Lékařská mikrobiologie - 11%
Od mediků pro mediky, to byl původní záměr při sepisování učebního textu, který začala připravovat tvůrčí skupina Medici Boni ještě při studiu medicíny.
medicína

Lékařská mikrobiologie

1 043 Kč
927 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 259 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 26 > >>