Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - leden 2024
medicína

Doporučený postup diagnostiky a léčby těžkého astmatu - 11%
Doporučený postup diagnostiky a léčby těžkého astmatu dospělých a adolescentů od 12 let je společným dokumentem České společnosti alergologie a klinické imunologie a České pneumologické a ftizeologické společnosti.
medicína

Doporučený postup diagnostiky a léčby těžkého astmatu

90 Kč
80 Kč
EEG v intenzivní medicíně - 11%
V současnosti se EEG stále více prosazuje na jednotkách intenzivní péče (JIP), kde se stává nezbytnou metodou např. u pacientů s poruchami vědomí různého charakteru, tedy nejen u pacientů s epileptickými záchvaty nebo status epilepticus...
medicína

EEG v intenzivní medicíně

716 Kč
636 Kč
Etika urgentní medicíny - 11%
Prakticky pojatá publikace k tématům, kterým se podvědomě vyhýbá nebo jichž se obává většina lékařů i ostatních zdravotníků.
medicína

Etika urgentní medicíny

491 Kč
436 Kč
Etika v pediatrii a neonatologii - 11%
Kniha seznamuje odbornou veřejnost s mnoha zásadními etickými tématy pediatrie a neonatologie, nevyhýbá se ani tématům kontroverzním, která vyvstávají spolu s pokrokem vědy a možnostmi techniky v medicíně.
medicína

Etika v pediatrii a neonatologii

899 Kč
799 Kč
Hepato-pankreato-biliární chirurgie - 11%
Rozšířený kolektiv autorů (Plzeň, Praha, Brno) v této publikaci navazuje na svoje předchozí monografie Chirurgie jater (Maxdorf, 2004) a Hepato-pankreato-biliární chirurgie (Maxdorf 2010), jež nutně při překotném rozvoji chirurgie zastaraly.
medicína

Hepato-pankreato-biliární chirurgie

1 076 Kč
956 Kč
Jak porozumět bolestem zad - 11%
Bolesti zad úzce souvisí s naší psychikou.
medicína
Ukázky

Jak porozumět bolestem zad

269 Kč
239 Kč
Neobvyklá psychoterapie Miltona H. Ericksona - 11%
První ucelená publikace o práci Miltona H. Ericksona uvolnila ve světě vlnu nebývalého zájmu o „ericksonovský“ psychoterapeutický přístup. Publikace je pestrým souborem rozmanitých kazuistik, které nejlépe ilustrují autorovu psychoterapeutickou práci.
medicína

Neobvyklá psychoterapie Miltona H. Ericksona

539 Kč
479 Kč
Oftalmologie v kazuistikách - 11%

Kniha přináší zajímavý vhled do vzácnějších očních patologií dospělých i dětí, a to prostřednictvím velmi oblíbených a žádaných kazuistik.

medicína

Oftalmologie v kazuistikách

359 Kč
319 Kč
Orgány nepatří do nebe - 11%
(2x)
Příběhy české transplantační chirurgie. Renata Kalenská v knize rozhovorů vzdává hold Jiřímu Froňkovi, mimořádné osobnosti české transplantační chirurgie...
medicína

Orgány nepatří do nebe

359 Kč
319 Kč
Porod - 11%
Zrození nové lidské bytosti bylo, je a vždy bude významnou událostí v životě jedince, rodiny i komunity, a to napříč všemi lidskými společnostmi.
medicína

Porod

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 133 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 14 > >>