Nejprodávanější e-knihy - leden 2024
ekonomie

Řízení lidských zdrojů - 20%
Řízení lidských zdrojů je obor, ve kterém - tak jako v jiných manažerských oborech - dochází ke změnám a objevují se nové trendy, které mají různé využití a dopady na zaměstnance a manažery organizací, konkrétně na personální manažery.
ekonomie
Ukázky

Řízení lidských zdrojů

319 Kč
255 Kč
Čtyřhodinový pracovní týden - 20%
(2x)
Peníze mají hodnotu jen tehdy, pokud máte čas si je užít. Strávíte-li své mládí v kanceláři, nejsou Vám k ničemu...
ekonomie
Ukázky

Čtyřhodinový pracovní týden

279 Kč
223 Kč
Jak překonat nesouhlas - 20%
Praxí prověřená strategie vyjednávání s lidmi, kteří nejsou ochotni usednout k jednacímu stolu „Nejlepší kniha o vyjednávání“ se soustřeďuje na jednání s problémovými lidmi a seznamuje s různými vyjednávacími triky a taktikami, s cílem umožnit vám získat to, co chcete.
ekonomie
Ukázky

Jak překonat nesouhlas

169 Kč
135 Kč
Politické aspekty financování českých měst - 20%
České obce v současné době disponují širokými pravomocemi, ty jsou nicméně v kontrastu s omezenými finančními zdroji zejména malých municipalit. Předložená monografie analyzuje problematické aspekty financování měst a obcí České republiky.
ekonomie
Ukázky

Politické aspekty financování českých měst

150 Kč
120 Kč
Nejlepší praxe v řízení lidských zdrojů - 20%
Na trhu ojedinělá publikace se věnuje využití takzvané nejlepší praxe (best practice) v řízení lidských zdrojů. Zaměřuje se na nejlepší praxi ve vytváření pracovních míst, plánování, výběru, hodnocení, odměňování a vzdělávání zaměstnanců.
ekonomie
Ukázky

Nejlepší praxe v řízení lidských zdrojů

212 Kč
170 Kč
Finanční matematika pro každého - 20%
Kniha vysvětluje základní matematické postupy, které jsou spojeny s nejvýznamnějšími finančními produkty a instrumenty. Hlavními výhodami jsou stručnost a výstižnost knihy.
ekonomie
Ukázky

Finanční matematika pro každého

254 Kč
203 Kč
Asertivita pro manažery - 20%
Praktická a čtivá knížka pomůže všem manažerům, vedoucím týmů a podnikatelům asertivně komunikovat s jednotlivci a týmy. Dozvíte se, jak asertivně vyjadřovat nesouhlas a řešit konflikty, jak pomocí asertivity čelit neoprávněné kritice,
ekonomie
Ukázky

Asertivita pro manažery

212 Kč
170 Kč
Finanční management - 20%
Výhodou publikace je komplexnost a šíře zpracovaných poznatků z oblasti řízení financí.Prezentuje nejen základní teoretické přístupy, ale i jejich uplatnění a projevy v praxi.
ekonomie
Ukázky

Finanční management

280 Kč
224 Kč
Profese manažera v organizacích veřejné správy - 20%
Kniha „Profese manažera v organizacích veřejné správy. Charakteristika manažera, zastávané role a vybrané personální činnosti“ je tematicky členěna do tří bloků. Tato monografie byla zpracována na základě projektu vědeckovýzkumného úkolu č. 4/3.
ekonomie
Ukázky

Profese manažera v organizacích veřejné správy

69 Kč
55 Kč
Projektový management podle IPMA - 20%
Další vydání jediné české publikace o řízení projektů podle české implementace standardu projektového řízení IPMA ICB v3.1 je aktualizováno s ohledem na novou verzi standardu a jsou v něm upřesněny a doplněny některé metody projektového řízení.
ekonomie
Ukázky

Projektový management podle IPMA

552 Kč
442 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 89 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 > >>