Nejprodávanější e-knihy - leden 2024

Sestry
(3x)

Kriminalista Servaz se vrací ke svému prvnímu případu. Pátý díl bestsellerové série. V květnu 1993 se začínající policista Martin Servaz účastní vyšetřování dvojnásobné vraždy. V lesích jsou nalezena těla dvou sester oděných v šatech k prvnímu svatému přijímání.

Ukázky

Sestry

349 Kč
Skryté karty
(3x)
Na elitní soukromé škole Heathcrest dojde k tragickému úmrtí třináctileté žákyně. Zdánlivě jasný případ sebevraždy inspektorku Kim Stoneovou těžce zasáhne, protože nestačila na místo dorazit včas a dívku zachránit.
Ukázky

Skryté karty

279 Kč
Spis Vaterland
(5x)
Červenec 1932, berlínská policie stojí před záhadou: v nákladním výtahu v „Domě Vaterland“, legendárním chrámu zábavy na Postupimském náměstí, leží mrtvý muž. Vše nasvědčuje tomu, že se utopil.
Ukázky

Spis Vaterland

299 Kč
Tiché roky
(29x)
Román od autorky bestselleru Hana. Kolik toho víme o svých nejbližších?
Ukázky

Tiché roky

259 Kč
V temnu
(1x)
Druhý díl úspěšné série nové královny švédské krimi Liny Bengtsdotterové.
Ukázky

V temnu

339 Kč
Vybledlá krajina s kopci
(5x)
Kazuo Ishiguro noblesně, nevtíravě, a přece nesmlouvavě vykresluje zdánlivě prospěšnou, ba důstojnou uměřenost japonské a britské povahy a zjišťuje, že je jejím nositelům spíše na škodu, protože ve skutečnosti odtažitého člověka i jeho okolí drtí.
Ukázky

Vybledlá krajina s kopci

169 Kč
Vzplanutí
(2x)
Hromada popela byla ještě včera lidským tělem. Další případ poručíka Volfa. Nadpřirozený jev, zvláštní shoda okolností, nebo rafinovaná snaha zničit důkazy? To je případ, nad kterým kroutí hlavou i vyšetřovatel požárů.
Ukázky

Vzplanutí

249 Kč
Zábavná matematika a logika pro bystré děti

Rozvíjejte matematicko-logické nadání svých dětí! Podpořte matematické nadání svých dětí! Publikace je zaměřená na rozvoj matematicko-logické stránky intelektu. Bude skvělá pro děti, které hledají mezi informacemi souvislosti, logiku a smysl.

Ukázky

Zábavná matematika a logika pro bystré děti

129 Kč
Zaslepení

Detektivka psaná detektivem. Další díl série s komisařem Williamem Wistingem Sofie Lundová se s roční dcerkou nastěhuje do domu, který zdědila po svém nechvalně proslulém dědečkovi, o němž se proslýchá, že byl kápem místního podsvětí.

Ukázky

Zaslepení

279 Kč
Zima bez tebe
(1x)
Po smrti milovaného přítele se Hannah Clitheroeová ukrývá se svým smutkem před celým světem. Její nový domov – Kernowská usedlost v Cornwallu, který zdědila po babičce – je k tomu jako stvořený.
Ukázky

Zima bez tebe

249 Kč
Zobrazuji 961 - 970 z 1000 položek
<< < 1 .. 95 96 97 98 99 100 > >>