Nejprodávanější e-knihy - leden 2024

Zábavná matematika a logika pro bystré děti - 20%

Rozvíjejte matematicko-logické nadání svých dětí! Podpořte matematické nadání svých dětí! Publikace je zaměřená na rozvoj matematicko-logické stránky intelektu. Bude skvělá pro děti, které hledají mezi informacemi souvislosti, logiku a smysl.

Ukázky

Zábavná matematika a logika pro bystré děti

129 Kč
103 Kč
Zaslepení - 20%

Detektivka psaná detektivem. Další díl série s komisařem Williamem Wistingem Sofie Lundová se s roční dcerkou nastěhuje do domu, který zdědila po svém nechvalně proslulém dědečkovi, o němž se proslýchá, že byl kápem místního podsvětí.

Ukázky

Zaslepení

279 Kč
223 Kč
Zima bez tebe - 20%
(1x)
Po smrti milovaného přítele se Hannah Clitheroeová ukrývá se svým smutkem před celým světem. Její nový domov – Kernowská usedlost v Cornwallu, který zdědila po babičce – je k tomu jako stvořený.
Ukázky

Zima bez tebe

249 Kč
199 Kč
Běguni - 20%
(4x)
Román oceněný mezinárodní Man Bookerovou cenou, kterému mladá hvězda polské literární scény zasvětila tři roky práce, je odvážným dílem, v němž vypovídá hodně o sobě a svém vidění světa.
Ukázky

Běguni

199 Kč
159 Kč
Dračí náhrdelník
(3x)
V průběhu okázalé slavnosti, kterou na svém hradě uspořádá Jaroslav ze Šternberka, zmizí jeho krásná neteř Elška, manželka veverského purkrabího Drslava...
Ukázky

Dračí náhrdelník

199 Kč
Faktomluva - 20%
(3x)
Inspirující Faktomluva, plná napínavých i dojemných příběhů, je zásadní knihou, která změní způsob vašeho hodnocení světa a vybaví vás schopností správně reagovat na budoucí výzvy.
Ukázky

Faktomluva

279 Kč
223 Kč
Hrdinové kapitalistické práce - 20%
(1x)
Kniha investigativní novinářky Saši Uhlové sestává v první řadě z reportáží, které napsala a postupně vydávala v rámci speciálního projektu magazínu A2larm.cz (ten na něj získal grant od Fondu na podporu nezávislé žurnalistiky).
Ukázky

Hrdinové kapitalistické práce

254 Kč
203 Kč
Jak rozumět populární kultuře - 20%
Českým překladem chceme nabídnout knihu, která již zřejmě zůstane klíčovým dílem, jež otevřelo cestu populární a masové kultuře z nočních stolečků na studentských kolejích do univerzitních učeben a pracoven.
Ukázky

Jak rozumět populární kultuře

179 Kč
143 Kč
Mlýn - 20%
(4x)
Dva bratři. Jeden mlýn. A jeden slib… Strhující příběh dvou bratrů, kteří dali slib umírajícímu otci, že uchrání jejich mlýn a majetek proti všem. Lze takový slib dodržet za všech okolností?
Ukázky

Mlýn

382 Kč
306 Kč
Morfologie současné angličtiny - 20%
Sbírka příkladů a cvičení pro pokročilé studenty angličtiny.
Ukázky

Morfologie současné angličtiny

100 Kč
80 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>