3 měsíce po vydání první kuchařky jsme se s vervou pustili do přípravy 2. dílu. Když jsme totiž četli všechny vaše nadšené ohlasy a výzvy, ať určitě připravíme pokračování, nechtěli jsme čekat.
Autor se s vámi podělí o historky z lovu štik,
kaprů, úhořů, sumců a dalších ryb, vystihne jejich
podstatu, poradí vám, jak ryby očistit i naporcovat,
a nabídne jejich tradiční i netradiční zpracování v
kuchyni.
Zkuste život bez cukru! Je sladký! Účelem této kuchařky napsané známou blogerkou není jen inspirace novými a pro některé i netradičními recepty a ingrediencemi.
V posledních letech prožívá kváskové pečení znovuzrození a my objevujeme výraznější chuť kváskového chleba a pečiva. Kniha je zásadním průvodcem pro všechny, kdo chtějí zlepšit své pekařské umění, pokud jde o kváskový chléb všeho druhu.
Pro všechny milovníky jedlého kvítí a býlí je Notes Květinové kuchařky nezbytný a praktický doplněk do terénu. Notes zahrnuje prostor pro vaše poznámky i kalendárium s nejčastějším výskytem jedlého kvítí a býlí, nechybí ani lokality ve městech.
Volné pokračování úspěšného titulu Co jíst, když… vám tentokrát poskytne spoustu zajímavých informací a užitečných rad, jak se přirozenou cestou pomocí rozmanitých nápojů můžete zbavit zdravotních problémů.
Smoothie book, kniha, která vás nabije energií a podpoří vás v rozhodnutí začít se zdravou stravou, změnit svůj životní styl!
Chcete zůstat dlouho zdravá a krásná ? Pečujte o své tělo, budete s ním dlouho!
Michal Thoma vám představí ty nejlepší černé, zelené, polozelené i bílé čaje z Číny, Japonska, Indie, ze Srí Lanky a dalších zemí. Dozvíte se, jak se tyto čaje pěstují a zpracovávají, naučíte se rozeznávat kvalitní sorty.
Publikace je přepracována v souladu s aktuálními předpisy, doplněna o nové trendy cukrářské výroby, které například zahrnují i práci s novými plodinami.