Nejprodávanější Kniha - listopad 2024
kuchařky

Regionální kuchařka z Čech, Moravy a Slezska - Jaroslav Vašák - 10%
Recepty z gastronomické sbírky mistra kuchaře Jaroslava Vašáka. Obsahuje nejen regionální tradiční předpisy na pokrmy našich předků, ale i recepty na současné krajové speciality. Kniha je doplněna úvodní studií o tradiční stravě a stolování.
kuchařky
Ukázky

Regionální kuchařka z Čech, Moravy a Slezska

190 Kč
171 Kč
Suroviny pro obor vzdělání cukrář - Ludvík Bláha, Ivana Kopová, František Šrek - 10%
Učebnice popisuje suroviny pro výrobu cukrářských výrobků.Pojednává o výživě, složení a vlastnostech potravin a hodnocení jejich jakosti.Uvádí nové druhy surovin, kypřících prostředků a potravinářských barviv.
kuchařky

Suroviny pro obor vzdělání cukrář

330 Kč
297 Kč
Koláče - 10%
První kniha Apetitu s vůní čerstvě upečených koláčů.
kuchařky

Koláče

399 Kč
359 Kč
Tajné zeleninové recepty naší babičky - Klára Trnková - 10%
Zeleninové recepty by měli sloužit jako návod ke zdravějšímu stravování.
kuchařky

Tajné zeleninové recepty naší babičky

69 Kč
62 Kč
Těstoviny - 10%
Devátá kuchařka Těstoviny z Edice Apetit nabízí přes 100 ověřených receptů.
kuchařky

Těstoviny

399 Kč
359 Kč
Léčivá čínská kuchyně: 300 receptů pro zdraví a dlouhověkost - George Ellis, Zhao Zhuo - 10%
(1x)
Obsáhlý průvodce čínským uměním léčby jídlem. V Číně neexistuje hranice mezi jídlem a lékem – podle Číňanů většina onemocnění může být léčena správně zvoleným jídlem a zdravá vyvážená strava je klíčem k dlouhému a zdravému životu.
kuchařky

Léčivá čínská kuchyně

368 Kč
331 Kč
Vánoční svátky o století zpátky aneb Tradice Vánoc v české kuchyni - Kamila Skopová - 10%
(2x)
Vánoční publikace Kamily Skopová (1944), výtvarnice a folkloristky, žijící v malé roubence na Vysočině u Hlinska, zpřítomňuje atmosféru českých Vánoc skrz téma, jež je v rámci vánočních zvyků dodnes u nás nejživější - tj. téma sváteční kuchyně.
kuchařky

Vánoční svátky o století zpátky aneb Tradice Vánoc v české kuchyni

99 Kč
89 Kč
Udírny a uzení: maso – masné výrobky – ryby - Egon Binder - 7%
Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení.
kuchařky

Udírny a uzení

179 Kč
166 Kč
Příběh čaje - Michal Thoma, Zdeněk Thoma, Soňa Thomová - 15%
(7x)
Velká obrazová publikace, v níž čtenář nalezne nespočet zajímavostí o čaji, o jeho barvité tisícileté historii a také o originální kultuře a filozofii, která je s ním spojena.
kuchařky

Příběh čaje

999 Kč
849 Kč
Zobrazuji 161 - 170 z 169 položek
<< < 1 .. 15 16 17