Je sexy a vévodí kuchyním luxusních restaurací, i těm u nás doma. Ano, je to ZELENINA! Autorka Tereza, známá také jako blogerka Inspired Kitchen, vás naučí jídla doslova zeleninová.
Pokud máte rádi pořady Peče celá země nebo Buchty po ránu, jsou už pro vás herečka Tereza Bebarová a cukrář Josef Maršálek staří známí. Společně vydali kuchařku Čas na pečení! a po velkém úspěchu se vám do ruky dostává její druhý díl.
Kreativní vegetariánská jídla pro rychlé každodenní i pomalé víkendové vaření.
100 vegetariánských receptů plných chuti a barev pro snadné vaření v hektických dnech + radost v kuchyni během líných víkendů.
Když začnete vařit podle této vietnamské kuchařky, zjistíte, že potřebujete jen hrstku surovin a pak se budete snažit vyvážit sladkou, kyselou, slanou, hořkou, ostrou a umami chuť. Udělejte si doma jednoduché vietnamské jídlo!
Jedlíci mají za sebou první rok natáčení, zvládli jsme navštívit 4 země a přišel čas přinést vám místní dobroty nejen ve videu, ale i v tradičnější podobě. Ale nebyli bychom to my, abychom nevymysleli něco originálního.
Jihomoravský kraj se vyznačuje pestrou škálou lidových tradic, které daly vzniknout svérázné regionální gastronomii. Na osobitých rysech zdejší kuchyně se podílí především úrodnost kraje s dostatkem obilí, brambor, ovoce a také vína.
Divoké byliny jsou mnohými vnímány jako plevel. Netuší však, že jejich zelené listy nebo pestrobarevné květy obsahují celou řadu důležitých vitaminů a minerálních látek potřebných pro zdraví a celkovou dávku životní energie.
Známá nutriční specialistka českého původu Gabriela Peacock, mezi jejíž klienty patří i členové britské královské rodiny, se po úspěchu své prvotiny, Úžasnější za 2 týdny, ve své další knize zabývá dlouhověkostí.
Jak se dobře najíst, neublížit si a hlavně se nezbláznit. Stačí otevřít sociální sítě nebo oblíbený časopis a už se na nás hrnou stravovací doporučení nebo zaručené dietní triky.