Nejprodávanější audioknihy na CD - únor 2024
beletrie

Maigret - Je tu Felicie - 11%

Vypadalo to jako obyčejná vražda… To by se k ní ale nesměla připlést ta holka s čelem jako umíněná koza! V idylické čtvrti venkovského charakteru na předměstí Paříže je zavražděn postarší muž.

beletrie

Maigret - Je tu Felicie

260 Kč
231 Kč
Mých tisíc životů - 11%
(4x)

Víc než jen autobiografie. Vyprávění o výjimečném a šťastném životě. Audioverze vzpomínek J. P. Belmonda vychází ve světové premiéře! Herec a dabér Jiří Krampol převzal dabing Jeana-Paula Belmonda po emigraci Jana Třísky na konci 70. let.

beletrie

Mých tisíc životů

314 Kč
279 Kč
Saturnin se vrací - 11%
(11x)

Slavná humoristická kniha, která baví již několik generací čtenářů, pokračuje! Nevypočitatelný sluha Saturnin je zpět!

beletrie

Saturnin se vrací

269 Kč
239 Kč
Sirotčinec slečny Peregrinové: Knihovna duší - 11%
(2x)
Dětem ze sirotčince slečny Peregrinové se krátí čas. Nebezpečný šílenec zůstává na svobodě a jejich milovaná slečna Peregrinová je stále v nebezpečí... Na nebezpečnou záchrannou misi jsou nuceni se vydat Jakob Portman a Emma Bloom.
beletrie

Sirotčinec slečny Peregrinové: Knihovna duší

305 Kč
271 Kč
Sirotčinec slečny Peregrinové: Podivné město - 11%
(3x)

Nejde jen o to, kým se máme stát, ale co máme vykonat. Jacob Portman se vydává se svými novými přáteli do Londýna, kde chtějí najít lék pro slečnu Peregrinovou, uvězněnou v ptačí podobě.

beletrie

Sirotčinec slečny Peregrinové: Podivné město

287 Kč
255 Kč
Vražda v Orient-expressu - 11%
(1x)

Vrah je mezi námi – ve vlaku. Hercule Poirot, jehož naléhavý telegram odvolá z Istanbulu do Anglie, jen tak tak získá místo v luxusním rychlíku Orient expres. Ve vlaku jej osloví bohatý Američan Ratchett, který požádá o ochranu, protože se obává, že

beletrie

Vražda v Orient-expressu

305 Kč
271 Kč
Dobrý proti severáku
(2x)
Dobrý proti severáku je moderní a vtipnou variací na epistolární román. Emmi Rothnerová chtěla přes internet zrušit předplatné časopisu Like.
beletrie

Dobrý proti severáku

89 Kč
Nelinka a Jezero nádherných ploutví - 11%

Audiokniha pro děti a pro radost. Dobrodružství šestileté Nelinky a jejího plyšového zajíce Zajdy, který ožívá, když se dospělí nedívají, vás zavede do kouzelné země, kde je možné úplně vše.

beletrie

Nelinka a Jezero nádherných ploutví

171 Kč
152 Kč
Škola Malého stromu - 11%
(4x)
Víte něco o duši amerických Indiánů? Víte, že stromy mluví? Víte, jak posílat zprávy prostřednictvím hvězd? Víte něco o smíchu a slzách v lidském srdci? Zaposlouchejte se do Školy Malého stromu a pochopíte pozoruhodnou jednotu člověka a přírody.
beletrie

Škola Malého stromu

269 Kč
239 Kč
Plakala panna, plakala - 11%
Na podzim roku 1969 se rozhodl Jiří Šlitr vytvořit pro Československou televizi zajímavý neformální pořad s anonymními mladými lidmi.
beletrie

Plakala panna, plakala

316 Kč
281 Kč
Zobrazuji 201 - 210 z 215 položek
<< < 1 .. 19 20 21 22 > >>