Nejprodávanější tituly - únor 2024

Jako tygr ve sněhu
(1x)
Strhující příběh lásky, války a vykoupení na pozadí korejského hnutí za nezávislost o propleteném osudu dívky prodané do školy pro kurtizány a chudého syna venkovského lovce. Pro čtenáře Min Jin Lee a Lisy See.

Jako tygr ve sněhu

403 Kč
Ovál
Smrt na kladenském stadionu. Originální detektivka ze sportovního prostředí. Kapitán Lenz si u svých kolegů z pražské kriminálky za necelých patnáct let služby vydobyl značný respekt – nejen svým vyšetřovatelským instinktem, ale také díky sportovním výkonům na běžeckých tratích.
Ukázky

Ovál

359 Kč
Sedm světel architektury
John Ruskin byl jedním z nejvlivnějších myslitelů 19. století. V širším povědomí figuruje především jako podporovatel Williama Turnera a prerafaelitů, případně jako neúspěšný manžel, jehož selhání nepřestalo budit voyeurskou zvědavost.

Sedm světel architektury

322 Kč
Bell Jar
(2x)

Sylvia Plath is a major cultural icon who continues to inspire new generations of female readers. The Bell Jar is one of the defining novels of the 20th century.

I was supposed to be having the time of my life . . .

Bell Jar

296 Kč
Co je dialektika?
(3x)
Dialektika, počínaje Zénónem – přes Marxe a Hegela – a Slavojem Žižekem konče, má za rámcový cíl uchopit myšlení v jeho utváření a zrodu. Jejími typickými tématy jsou tudíž pohyb a spor.
Ukázky

Co je dialektika?

538 Kč
Čas lovu
Najdi ji, než oni najdou tebe. Čtvrtý případ Coltera Shawa.
Ukázky

Čas lovu

404 Kč
Ďáblové jsou tu
První večer v Paříži se Gamachovi sejdou jako rodina na večeři s Armandovým kmotrem, miliardářem Stephenem Horowitzem. Když jdou pak společně domů a s hrůzou sledují, jak kdosi Stephna srazí k zemi a těžce zraní...

Ďáblové jsou tu

449 Kč
Dostihová vražda
Další detektivka ze série Vraždy v Somersetu s policejním detektivem v důchodu a majitelem venkovské hospody Adamem Hennessym.

Dostihová vražda

288 Kč
Faktor Omega
(1x)

Vatikán nikdy nezapomíná. Akční thriller balancující na ostří skutečné historie. Co skrývá Gentský oltář a proč byl tolikrát v historii ukraden či poničen?

Ukázky

Faktor Omega

404 Kč
Hon na krtka KGB ve vedení CIA
Investigativní příběh o honu na krtka KGB zahrabaného v nejvyšších patrech CIA.

Hon na krtka KGB ve vedení CIA

359 Kč
Zobrazuji 211 - 220 z 1000 položek
<< < 1 .. 20 21 22 23 24 .. 100 > >>