Nejprodávanější knihy - únor 2024
detektivky

Michaela - 6%
Malý erotický horor začínajícího autora. S. je zločinec na útěku. Když se dostane do ženského kláštera v horách a je mu poskytnut azyl, zjišťuje, že přežít tu v klidu jediný týden může být nad lidské schopnosti – a že při tom brzy jde o život.
detektivky
Ukázky

Michaela

151 Kč
142 Kč
Oba dva - 11%
Děj románu Oba dva je zasazen do meziválečné Pitešti, kde dojde k záhadné vraždě starých manželů, pověstných svou lakotou a lichvářstvím. Pátráním je pověřen mladý ambiciózní vyšetřující soudce.
detektivky

Oba dva

200 Kč
178 Kč
Podfuk s diamanty - 37%
Bonviván, světák, labužník a příležitostný detektiv Sam Lewitt se opět vrací z Los Angeles do kouzelné a sluncem zalité Provence.
detektivky
Ukázky

Podfuk s diamanty

158 Kč
99 Kč
Ve službách zla - 11%
(2x)
Třetí případ Cormorana Strika a jeho sympatické asistentky Robin přináší nejen ďábelsky rafinovanou zápletku s neočekávanými zvraty, ale také poutavý příběh o vztahu oblíbené dvojice vyšetřovatelů na křižovatce osobních i profesních životů.
detektivky
Ukázky

Ve službách zla

449 Kč
399 Kč
Čtvrtá oběť - 11%
Druhý případ detektiva Liho Jena a americké soudní lékařky Margaret Campbellové.
detektivky

Čtvrtá oběť

296 Kč
263 Kč
Dívka, která kopla do vosího hnízda - 11%
(4x)
Třetí díl světově úspěšné krimi trilogie Milénium. Lisbeth Salanderová plánuje pomstu. Chce se pomstít lidem, kteří se ji pokusili zabít, a také vládním institucím, které jí téměř zničily život ...
detektivky

Dívka, která kopla do vosího hnízda

314 Kč
279 Kč
Než jsi zemřel - 11%
Třetí krimiromán s psycholožkou Siri Bergmanovou.Psychoterapeutka Siri se konečně vzpamatovala ze ztráty milovaného manžela Stefana, který před pěti lety spáchal nevysvětlitelnou sebevraždu.
detektivky

Než jsi zemřel

179 Kč
159 Kč
Pán ohně - 11%
(4x)
Příběh o děsivých vraždách, které spojuje ještě děsivější tajemství. První svazek série čínských thrillerů.
detektivky

Pán ohně

296 Kč
263 Kč
Alchymista - 11%
(1x)
Strhující děj románu nás provází dobrodružným životem mladého chemika Pabla Simona, člena hermetické lóže, který se uprostřed řádění inkvizice snaží zachránit tisíciletou moudrost a uplatňovat v životě poselství lásky svého Učitele.
detektivky

Alchymista

212 Kč
188 Kč
Brambory na vloupačku - 6%
(4x)

Märtha, Lumen, Motyka, Stina a Anna-Greta se v domově důchodců Diamant ukrutně nudí. Jídlo je nevalné, zacházení špatné, mají málo pohybu a vedení šetří, kde může. To by se měli lépe i ve vězení! Dostanou geniální nápad – spáchají trestný čin !!

detektivky
Ukázky

Brambory na vloupačku

305 Kč
287 Kč
Zobrazuji 231 - 240 z 242 položek
<< < 1 .. 22 23 24 25 > >>