Nejprodávanější Kniha - únor 2024
povídky

Do Noční strany
Na Noční straně je vždycky noc. Vždycky jsou tam tři hodiny po půlnoci a úsvit nikdy nepřijde. Lidé tam neustále přicházejí a odcházejí, přilákáni choutkami, které si nedovolí nahlas pojmenovat...
povídky

Do Noční strany

341 Kč
Příhody matky Přírody

Sedm příběhů, bajek nebo moderních autorských pohádek odpoví na sedm všetečných otázek. A tak jestli vás zajímá, proč vrabec vypadá, jako by spadl do louže, proč stromy nemluví nebo proč mouchy nemají královnu, určitě se to v této knize dozvíte.

povídky

Příhody matky Přírody

313 Kč
Snové písně 1.
V objemné průřezové sbírce Snové písně nabízí George R. R. Martin čtenářům souhrn svých kratších prací, jenž ve dvou svazcích odkrývá autorovu vzrušující cestu od mladého spisovatele až po cenami zahrnovaného mistra.
povídky

Snové písně 1.

358 Kč
Vánoční koleda
(6x)
Vánoční koleda je osobním dramatem člověka, které oslovuje další a další generace čtenářů již přes 170 let. Rozsahem nedlouhá „moralita“ o pěti kapitolách se dočkala mnoha dramatizací, operního i filmového zpracování.
povídky

Vánoční koleda

342 Kč
Vraždy a jiné zběsilosti
Klasik hrůzostrašné povídky by nemohl existovat bez protikladných vlivů, a tak vedle jeho nejlepších děsuplných povídek, můžeme postavit pěkně úderné, vypointované grotesky, protože humor a horor mají k sobě mnohdy nebezpečně blízko.
povídky

Vraždy a jiné zběsilosti

269 Kč
Nejhorší děti na světě 2
Četli jste Nejhorší děti na světě? A myslíte si, že horší děti než hrdinové téhle vypečené knížky (samozřejmě kromě vás) neexistují? Pchá! Šeredně se mýlíte! Připravte se, že kluci a holky v „dvojce“ jsou daleko příšernější!
povídky
Ukázky

Nejhorší děti na světě 2

313 Kč
Osvícení v temnotě
(1x)
Antologie 12 povídek sestavená k 20. výročí založení projektu Lilja's Library, největší internetové stránky věnované zpravodajství o životě a díle Stephena Kinga.
povídky

Osvícení v temnotě

251 Kč
Američané jedí kaktusy
(1x)
Hrdinové jedenácti povídek prozaického souboru Američané jedí kaktusy povětšinou z jakýchsi zvláštních nevyřčených důvodů psychicky nebo fyzicky trpí. Zejména jsou ale osamělí jako kůl v plotě.
povídky

Američané jedí kaktusy

206 Kč
Nový věk – Nepovídka
(2x)
Jde o dvojici Bondyho původně samostatných prací, které vyšly samostatně několikrát v samizdatu a obě pak ještě v 80. letech i tiskem na stránkách Tigridova exilového časopisu Svědectví.
povídky
Ukázky

Nový věk – Nepovídka

179 Kč
Prózy
(1x)
Kniha představuje vůbec poprvé Karla Kryla jako prozaika. Vedle stežejní rozsáhlé prózy Člověk, kterou napsal v mnichovském exilu v sedmdesátých letech, jsou v knize obsaženy i dosud knižně nepublikované povídky a pohádky.
povídky

Prózy

359 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 65 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 7 > >>