Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - únor 2024
světová

Slovník ztracených slov - 11%

Malá Esme vyrůstá ve světě plném slov. Zvědavá holčička bez maminky tráví dětství ve skriptoriu – zahradní kůlně doktora Murrayho, kde její otec spolu s dalšími muži pracují na monumentálním projektu, Oxfordském slovníku angličtiny...

světová
Ukázky

Slovník ztracených slov

448 Kč
398 Kč
Čarovná zima - 11%
(2x)
Celé muminí údolí se uložilo ke spánku, ale muminek nespí! Spolu s malou Miou poznají nejen sníh, ale také celou řadu zimních tvorů, kteří se v údolí objevili.
světová
Ukázky

Čarovná zima

250 Kč
222 Kč
Mladík / Událost - 11%
(1x)
Věřím, že každý zážitek, ať už je jakékoli povahy, má nezadatelné právo být zaznamenán. Kniha představuje dva texty nositelky Nobelovy ceny Annie Ernauxové.
světová
Ukázky

Mladík / Událost

269 Kč
239 Kč
Pád Númenoru - 11%
(5x)
Příběh o slávě a pádu Númenoru patří k nejdůležitějším epizodám v dějinách Středozemě. Zmínky o požehnaném ostrově a jeho katastrofickém zániku se v Tolkienově díle opakovaně vracejí, o Númenoru se vypráví v Pánu prstenů i v Silmarillionu.
světová
Ukázky

Pád Númenoru

448 Kč
398 Kč
Takové maličkosti - 11%
(13x)
Podmanivý příběh nominovaný na prestižní Man Bookerovu cenu 2022 lze číst jako báji o dobru a zlu nebo podobenství o laskavosti. Přivádí nás do irského městečka poloviny osmdesátých let sužovaného prosincovými mrazy a vrcholí na Štědrý den.
světová
Ukázky

Takové maličkosti

267 Kč
238 Kč
Trápení všeho druhu - 11%
(1x)
Mariana Leky se narodila v rodině psychologů, což se odráží v celém jejím díle. Tato zkušenost je přítomna také v autorčiných sloupcích, které vycházely tři roky v německém časopisu Psychologie Heute (Psychologie dnes).
světová
Ukázky

Trápení všeho druhu

267 Kč
238 Kč
Lvíče v nesnázích - 11%
Fany nejvíce ze všeho miluje zvířata a udělá cokoli, aby jim pomohla! To, co začne jako obyčejný školní výlet do zoologické zahrady, skončí jako dobrodružná cesta za záchranou malého roztomilého lvíčka.
světová

Lvíče v nesnázích

215 Kč
191 Kč
Manžel a… dítě z minulosti - 11%
Jorika Jonášová je vyhlášená blatenská advokátka. A je také už víc než třicet let manželkou vytíženého gynekologa Tibora, primáře v nemocnici.
světová

Manžel a… dítě z minulosti

269 Kč
239 Kč
Možná - 11%
(1x)

Píše se rok 1946. Druhá světová válka skončila. Evropa je v troskách. Miliony lidí sní o štěstí a touží uniknout bolestným vzpomínkám. Čtrnáctiletý Felix je jedním z nich. Co kdyby zkusil žít jinde? Bude Austrálie dobrá volba?

světová
Ukázky

Možná

268 Kč
238 Kč
Muž, který si pletl manželku s kloboukem a jiné klinické povídky - 11%
Oliver Sacks je dnes snad nejslavnější neuropsycholog na světě. Jeho „klinické povídky“ nejsou jen nezúčastněné kazuistiky kuriózních případů.
světová

Muž, který si pletl manželku s kloboukem a jiné klinické povídky

323 Kč
287 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>