Nejprodávanější e-knihy - únor 2024
dobrodružné

Noční slunce - 20%
Malá Katka zažívá složité období. Zůstala sama s tátou, musela se přestěhovat na venkov a v novém velkém domě je jí smutno.
dobrodružné
Ukázky

Noční slunce

209 Kč
167 Kč
Sibiřské haiku - 20%
(5x)

Spisovatelka Jurga Vile vylíčila v knize skutečný osud svého otce. Spolu s ilustrátorkou Linou Itagaki tak odkrývá jedno z nejtemnějších období evropských dějin, sovětskou krutovládu, a vyzdvihuje lidskou odvahu a nezdolnost.

dobrodružné
Ukázky

Sibiřské haiku

298 Kč
238 Kč
Z vůle Luny - 20%
Mari je poutnice z klanu Tkalců, dcera a dědička ženy s jedinečnou schopností léčit svůj lid, své povinnosti však odsouvá stranou, dokud ji nevyhledá zvláštní psí spojenec a nezmění navždy její osud.
dobrodružné
Ukázky

Z vůle Luny

479 Kč
383 Kč
Zloději stínu – Tajemství dračích mečů - 20%
I přes varování, že magii je radno se vyhnout, uzavřeli Callan a jeho parťáci dohodu s Okem – zlověstným myslícím předmětem. Byla to jediná možnost, jak pomoci umírajícímu kamarádovi.
dobrodružné
Ukázky

Zloději stínu – Tajemství dračích mečů

279 Kč
223 Kč
Enola Holmesová - Případ zlověstných kytic - 20%
Každý ví, že doktor Watson je pravou rukou Sherlocka Holmese, takže když se ztratí, je to šok. Dokonce ani sám Sherlock netuší, kde by mohl být. Enola by tomu ráda přišla na kloub, stále se ale skrývá před svými bratry a zapojení do pátrání by pro ni bylo více než riskantní.
dobrodružné
Ukázky

Enola Holmesová - Případ zlověstných kytic

159 Kč
127 Kč
Kronika Cartera Kanea - Rudá pyramida - 20%
(2x)
První díl trilogie inspirované starověkým Egyptem od autora Percyho Jacksona! Myslíte si, že je nějaký med nechodit do školy, věčně létat po celém světě, vozit s sebou jenom to, co se vejde do jednoho kufříku, a nemít žádný pořádný domov? Carter Kane si to opravdu nemyslí.
dobrodružné
Ukázky

Kronika Cartera Kanea - Rudá pyramida

279 Kč
223 Kč
Rychlý jako vítr: Ora - 20%

Dramatické pokračování plné zvratů nemůže zklamat!  Majka trvale žije a pracuje v terapeutickém centru Kaltenbach, kam pro pomoc přijíždějí majitelé koní z celé země. S Milanem si skvěle rozumí a klisna Třicetčtyřka čeká mládě.

dobrodružné
Ukázky

Rychlý jako vítr: Ora

199 Kč
159 Kč
Rychlý jako vítr: Zloděj koní - 20%
Do Kaltenbachu přichází jaro a Severákovo hříbě si rychle získává srdce všech v hřebčíně. Z Majky a Ory se dávno stala nerozlučná dvojka. Ovšem v Marii Kaltenbachové, která se v terapeutickém centru hřebčína cítí nepotřebná, klíčí stará ctižádost.
dobrodružné
Ukázky

Rychlý jako vítr: Zloděj koní

169 Kč
135 Kč
Teribear - 20%
(2x)

Vyprávění, které pomáhá. Od jedné z nejoblíbenějších autorek současnosti. Teribear je méďa hrdina a také maskot Nadace Terezy Maxové už dlouhé roky, ale teprve nyní ožívá v příbězích Aleny Mornštajnové. Během svých napínavých dobrodružství navštíví zoologickou zahradu, les nebo třeba cirkus.

dobrodružné
Ukázky

Teribear

269 Kč
215 Kč
Viktor a záhadná teta Bobina - 20%
(2x)
Horší už to být nemůže! Přesně tak se cítí devítiletý Viktor. Kvůli sérii průšvihů dostane trojku z chování, rodiče zuří a kamarádi s ním nechtějí nic mít. A aby toho nebylo málo, jeho „převýchovy“ se na celé léto ujme podivná stárnoucí teta žijící v malém zapadlém městečku Hrabákově.
dobrodružné
Ukázky

Viktor a záhadná teta Bobina

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 70 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 7 > >>