Nejprodávanější e-knihy - únor 2024
dobrodružné

Vílí princezny - Violka z Diamantového lesa - 20%
Vílí princezna Violka a její kamarádky se chystají na korunovaci lesní víly Prvosenky.
dobrodružné
Ukázky

Vílí princezny - Violka z Diamantového lesa

152 Kč
122 Kč
Kouzla rodu Thornů - 20%
(6x)
Elisabeth vyrůstala v jedné z austermérských veleknihoven. Od malička procházela kolem grimoárů – kouzelných knih, které šeptají na policích a chřestí železnými řetězy, jež jim brání v úniku.
dobrodružné
Ukázky

Kouzla rodu Thornů

299 Kč
239 Kč
Strašidelné Brno - 20%
Když se do brněnských ulic a uliček začne vkrádat tma, probouzejí se strašidla i staré legendy! Skoro každá zdejší památka nebo místo má své děsivé příběhy – a málokdo je zná tak dobře jako Arnošt Goldflam.
dobrodružné
Ukázky

Strašidelné Brno

209 Kč
167 Kč
Alea dívka moře: Tajemství oceánů - 20%
Alea a Alfa cru opět plachtí po moři, tentokrát na Island. Ona doufá, že tam najde svého otce a s ním i odpovědi na otázky, které ji tíží. Když ale dorazí na místo, musí se Alea postavit nejen své minulosti, ale setká se i se záhadným doktorem Orionem, který se věnuje výzkumu viru, který vyhubil mořské lidi.
dobrodružné
Ukázky

Alea dívka moře: Tajemství oceánů

249 Kč
199 Kč
Alchymistova šifra - 20%
(1x)
"Nikomu neprozraď, co jsem ti dal." Dokud Christopher Rowe neobdržel toto tajemné varování, učil se řešit složité šifry a hádanky, vyráběl účinné léky, lektvary a zbraně, a vůbec byl jako učedník u mistra Benedikta Blackthorna spokojený – snad až na jeden či dva výbuchy.
dobrodružné
Ukázky

Alchymistova šifra

249 Kč
199 Kč
Parkourista - 20%
(1x)
Pohyb, svoboda, poznání… to je parkour! Dospívající David tápe životem, hledá sám sebe, svůj životní směr. Náhodné setkání s parkouristy mu ukáže cestu ke sportu, který posouvá hranice fyzického těla i mentality. David v parkouru nachází sám sebe i opravdové přátelství.
dobrodružné
Ukázky

Parkourista

179 Kč
143 Kč
Záhada zamčeného kupé - 20%
(1x)
Daisy Wellsová a Hazel Wongová cestují na prázdniny slavným Orient Expressem. Od chvíle, kdy dívky nastoupily, je jasné, že každý cestující v tomto luxusním vlaku něco skrývá. Pak se z jednoho kupé ozve výkřik a bohatá dědička je nalezena mrtvá.
dobrodružné
Ukázky

Záhada zamčeného kupé

249 Kč
199 Kč
14-14 Přátelství napříč staletími - 20%
Hadrien a Adrien jsou dva třináctiletí kluci, kteří žijí ve Francii a mají podobné problémy ve škole, doma a i s dívkami. Od sebe je dělí jen jedna věc: Hadrien žije v roce 1914 a Adrien v roce 2014. Jejich osudy se propojí, když si začnou díky tajemné schránce posílat dopisy.
dobrodružné
Ukázky

14-14 Přátelství napříč staletími

209 Kč
167 Kč
Alchymistova šifra – Volání přízraku - 20%

Čtvrtý díl dobrodružné série plný magie, záhad a šifer. Christopher neví, kým je. Probouzí se sám daleko od domova a bez vzpomínek. Vesničané říkají, že ho posedlo neviditelné zlo a vědomí nabyl až po zásahu místní čarodějnice.

dobrodružné
Ukázky

Alchymistova šifra – Volání přízraku

249 Kč
199 Kč
Alchymistova šifra – Znamení moru - 20%
Na Londýn udeřila černá smrt! Nemoc se šíří městem a ruku v ruce s ní i panika a strach. Tajemný prorok předpovídá zkázu, pokud někdo nepřijde s lékem, který na mor opravdu zabere. Lékárna Blackthorn je proto pověřena, aby se o přípravu takového léku pokusila.
dobrodružné
Ukázky

Alchymistova šifra – Znamení moru

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 70 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 > >>