Nejprodávanější e-knihy - únor 2024
neobyčejné osudy

Hodináři - 20%
Harry Lenga se narodil roku 1919 v polském městě Kozienice a spolu s dvěma bratry se vyučil hodinářskému řemeslu. Právě to – a vzájemná sourozenecká soudržnost – jim v Osvětimi i v Mauthausenu zachránilo život.
neobyčejné osudy
Ukázky

Hodináři

339 Kč
271 Kč
Hrabal: Sladká apokalypsa - 20%
Bohumil Hrabal. Mistr slova, který dokázal poklesky hovorové řeči povznést do výšin univerzálního příběhu o údělu člověka. Scenárista Jiřího Menzela, zbožňovaný Kunderou a Havlem.
neobyčejné osudy
Ukázky

Hrabal: Sladká apokalypsa

269 Kč
215 Kč
Náhradka - 20%
(2x)
Novinářka Barbora Postránecká a fotografka Jana Plavec zachytily příběhy těch, kterým osud nadělil těžký začátek života. Jaké to je vyrůstat v dětském domově?
neobyčejné osudy
Ukázky

Náhradka

279 Kč
223 Kč
Odtajněné archivy Vatikánu - 20%
Dne 2. března 1939 byl papežem zvolen kardinál Eugenio Pacelli pod jménem Pius XII. Měl nadlidský úkol: provést církev strašlivými roky druhé světové války.
neobyčejné osudy
Ukázky

Odtajněné archivy Vatikánu

399 Kč
319 Kč
Rozehraný život - 20%

Lubomír Kaválek byl jedním z největších českých šachistů všech dob – a jeho paměti nazvané Rozehraný život nabízejí fascinující vhled do jeho života. Kaválkova šachová kariéra slibně začala v Československu a vyvrcholila v USA.

neobyčejné osudy
Ukázky

Rozehraný život

398 Kč
318 Kč
V hlavní roli Adele Astairová - 20%
(2x)
Světový úspěch sourozeneckého dua Freda a Adele Astairových se zrodil v den, kdy spolu nastoupili premiérovou cestu do Evropy.
neobyčejné osudy
Ukázky

V hlavní roli Adele Astairová

382 Kč
306 Kč
Veterinářka v džungli - 20%
Dobrodružství mladé ženy, jež léčí divoká zvířata ve všech koutech světa.
Víte, co dělat, když se na vás řítí rozzuřená samice nosorožce? Jak moc si je na rentgenu podobná lidská ruka s šimpanzí? A čeho se nejvíc bojí sloni?
neobyčejné osudy
Ukázky

Veterinářka v džungli

244 Kč
195 Kč
21 dní - 20%
Často se mluví o rakovině jako takové, méně už pak o tom, že v sedmi z deseti případů přítel či manžel opustí nemocnou ženu, pro kterou se již tak náročná situace stává ještě tíživější.
neobyčejné osudy
Ukázky

21 dní

239 Kč
191 Kč
Dobré matky. Ženy, které položily mafii - 20%
Ndrangheta, nejmocnější mafiánská organizace na světě vznikla před více než stoletím v Kalábrii, špičce italské boty. Stojí na loajalitě, mlčenlivosti a rodinných poutech. Manželky musí poslouchat, dcery počítat s tím, že budou provdány už jako náctileté, jen aby zpečetily klanová pouta a porodily další členy mafie.
neobyčejné osudy
Ukázky

Dobré matky. Ženy, které položily mafii

309 Kč
247 Kč
Dobří vojáci padli... - 20%
(1x)
Osobní vzpomínky na válečné útrapy i poválečnou perzekuci. Z řady autentických vyprávění válečného pilota vzniklo více než dvacet let po jeho smrti pozoruhodné pásmo jeho celého životního příběhu.
neobyčejné osudy
Ukázky

Dobří vojáci padli...

219 Kč
175 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 67 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 7 > >>