Nejprodávanější e-knihy - únor 2024
neobyčejné osudy

Hořím - 20%
(1x)
Rozhovory s lidmi, kteří pečují o staré a umírající v domovech seniorů, hospicech a nemocnicích. Pečovatelé, zdravotníci, ošetřovatelé, kteří vnímají svou profesi jako dar a lidskost a empatii jako její podstatu.
neobyčejné osudy
Ukázky

Hořím

339 Kč
271 Kč
Láska v Paříži – Romy Schneiderová a Alain Delon - 20%
Romy Schneiderová a Alain Delon byli ve své době považováni za pár snů. Když se v roce 1958 poprvé setkali v Paříži při natáčení filmu Kristýna, zamilovali se do sebe a toto mimořádné partnerství, poznamenané četnými vzestupy a pády, vydrželo pět let.
neobyčejné osudy
Ukázky

Láska v Paříži – Romy Schneiderová a Alain Delon

279 Kč
223 Kč
Vyrostla jsem v ghettu - 20%
(1x)
Narodila se třináctileté romské prostitutce z východoslovenského ghetta, její otec je německý neonacista vydělávající si na ilegálních zápasech. Těžko uvěřitelná rodinná situace Elišky Tanzer předznamenává její výjimečný osud – ve třinácti letech ji matka pošle do Anglie za lepším životem. I přesto, že Eliščiny sny se mnohdy mění v noční můry, nevzdává se naděje.
neobyčejné osudy
Ukázky

Vyrostla jsem v ghettu

219 Kč
175 Kč
Život s Otou - 20%
Dita Krausová (nar. 1929), jejíž válečné zážitky inspirovaly španělského autora Antonia Iturbeho k bestselleru Osvětimská knihovnice a která své osudy shrnula v autobiografii Odložený život (2018), nyní přibližuje životní pouť svého manžela.
neobyčejné osudy
Ukázky

Život s Otou

249 Kč
199 Kč
Delegátka pod rouškou nejistoty - 20%

Přibalte si do kufru sbírku zábavných zážitků z odvrácené strany dovolené! Svět se poněkud zbláznil a už ani ta letní dovolená není, co bývala. Delegáti musí nyní řešit zcela nové problémy a situace. Jaká je vlastně ta hrstka klientů, které se poštěstilo vycestovat? A jak vypadá takový karanténní hotel se vším všudy?

neobyčejné osudy
Ukázky

Delegátka pod rouškou nejistoty

209 Kč
167 Kč
Diktátorova múza - 20%
Píše se rok 1933 a Evropa tají dech: Hitler upevňuje svou moc a začíná se připravovat olympiáda v Berlíně.
neobyčejné osudy
Ukázky

Diktátorova múza

339 Kč
271 Kč
Jeskyně Aspergerů - 20%
S Aspergerovým syndromem se potýká celý život, přestože jí byl diagnostikován až ve 22 letech. Vystudovaná zdravotní sestra v knize popisuje, jak diagnózu získala i složitý přechod do dospělého života, který následoval.
neobyčejné osudy
Ukázky

Jeskyně Aspergerů

189 Kč
151 Kč
Krysí stezka
(4x)
Příběh o nacistických životech, masovém vraždění, lásce, špionáži za studené války, záhadné smrti ve Vatikánu.
neobyčejné osudy
Ukázky

Krysí stezka

318 Kč
To je on! O té, co si říkala Toyen - 20%
(6x)
To je on! – Tři slova, ze kterých možná vzniklo umělecké jméno surrealistické malířky Toyen. Jméno stejně záhadné, jako byla sama. Jako by za sebou stále zametala stopy. Svá svědectví tak o ní podali jiní. Malíř Jindřich Štyrský, se kterým vytvořila celoživotní uměleckou dvojici.
neobyčejné osudy
Ukázky

To je on! O té, co si říkala Toyen

279 Kč
223 Kč
Velká sestra, malá sestra, rudá sestra - 20%
Kniha se zabývá ojedinělým osudem tří sester, které se zapsaly do historie Číny 20. století. Nejstarší Aj-ling (1889–1973) se provdala za H. H. Kchunga (1880–1967), který byl ministrem průmyslu, krátce i předsedou vlády Čínské republiky a rovněž guvernérem Čínské centrály banky.
neobyčejné osudy
Ukázky

Velká sestra, malá sestra, rudá sestra

349 Kč
279 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 67 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 > >>