Nejprodávanější knihy - únor 2024
psychologie pro každého

Posvátná prostitutka - 11%
Posvátná prostitutka ztělesňuje jak sexuální, tak duchovní stránku ženy. Velebí bohyni ve fyzické rozkoši a duchovní extázi. Přesto je posvátná prostitutka panenská. Její panenství nemá nic společného s fyzickým stavem, ale s vnitřním postojem.
psychologie pro každého
Ukázky

Posvátná prostitutka

268 Kč
238 Kč
Cesta pravého muže - 6%
(8x)
Jaké je vaše nejhlubší životní poslání? Co doopravdy ženy chtějí? Jak se stát skvělým milencem? Pokud čtete tyto otázky a jste muž, určitě jste si tyto a podobné otázky pokládali. Možná ale nebylo snadné na ně nalézt odpověď. Praktická příručka jak žít.
psychologie pro každého

Cesta pravého muže

246 Kč
231 Kč
Odvaha nebýt oblíbený - 11%
Rozhovor mezi moudrým filozofem a nespokojeným mladíkem odkrývá principy individuální psychologie Alfreda Adlera, rakouského psychologa přelomu 19. a 20. století.
psychologie pro každého

Odvaha nebýt oblíbený

297 Kč
264 Kč
Průvodce pro vysoce citlivé lidi - 11%
(1x)
Život s vysokou citlivostí je náročný, ale může vám přinést i řadu výhod. V této knize naleznete mnoho praktických tipů, cenných rad a technik, díky nimž se naučíte zvládat výzvy spojené s citlivostí...
psychologie pro každého

Průvodce pro vysoce citlivé lidi

314 Kč
279 Kč
Život samá pohroma - 11%
(4x)
Začněte praktikovat mindfulness a tak zlepšete své zdraví i soustředění, snižte svůj stres a mějte větší radost z každého dne. Profesor Jon Kabat-Zinn vám bude tím nejpovolanějším učitelem.
psychologie pro každého

Život samá pohroma

584 Kč
519 Kč
Být sám sebou - 11%
Aby mohl člověk žít svobodně, aby mohl být sám sebou, potřebuje prožít vztah, který je sám o sobě lékem a pomocí. Na příkladech z vlastní praxe představuje Carl Rogers koncept léčebného vztahu.
psychologie pro každého

Být sám sebou

539 Kč
479 Kč
Nahá žena na střeše - 11%
Devatenáct biblickych příběhů popisuje duchovní, existenciální a psychologické aspekty, které vyvstávaly při práci s těmito texty v hagioterapeutických skupinách, jež autoři prožívali spolu se svými klienty v Psychiatrické nemocnici v Praze.
psychologie pro každého

Nahá žena na střeše

215 Kč
191 Kč
Pozitivní inteligence - 11%
Přelomová kniha, která vám pomůže vést šťastnější život.
psychologie pro každého

Pozitivní inteligence

359 Kč
319 Kč
Pečuj o své démony - 11%
(1x)
Význačná vůdčí osobnost amerického buddhismu Tsulrim Allione vysvětluje, že čím usilovněji bojujeme proti svým démonům, tím silnějšími se tito démoni stávají.
psychologie pro každého

Pečuj o své démony

392 Kč
348 Kč
ADHD - 11%
ADHD je anglická zkratka názvu attention deficit hyperactivity disorder neboli porucha s deficitem pozornosti a hyperaktivitou. Tato příručka shrnuje všechny základní moderní poznatky o poruše pozornosti s hyperaktivitou, jinak též hyperkinetické poruše.
psychologie pro každého

ADHD

171 Kč
152 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 134 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 14 > >>