Nejprodávanější e-knihy - únor 2024
romantika

Její skandální klient - 20%
Políbila prince, a místo aby se proměnil v žabáka, zůstal princem… Pro Beatrici byl úkol „napravit mediální pověst“ prince Juliuse, následníka trůnu středomořského ostrovního království Bellanisiá, prací snů.
romantika
Ukázky

Její skandální klient

69 Kč
55 Kč
Ostrov tajemství - 20%
(1x)
Sedmatřicetiletá Angie, která vyrůstala v Londýně, vždycky chtěla poznat tajemstvím opředenou minulost své matky. Krátce před vlastní svatbou se proto vydává do odlehlé krétské vesnice, kde navštíví svou umírající babičku.
romantika
Ukázky

Ostrov tajemství

279 Kč
223 Kč
Spása samotářského hraběte - 20%
(1x)
Hrabě Rivenhall měl jediné přání: aby mu všichni dali pokoj. Když pak poprvé spatřil na svých pozemcích svou podivnou sousedku, okamžitě ji považoval za pohromu.
romantika
Ukázky

Spása samotářského hraběte

109 Kč
87 Kč
Ta druhá Belle - 20%
(1x)
„Dávám ti poslední šanci, abys mi řekla, že mi patříš…“\\r\\nTato slova jsem odmítla říct muži, který mě uprostřed noci unesl.
romantika
Ukázky

Ta druhá Belle

249 Kč
199 Kč
Zimní svatba - 20%
Vánoce se blíží, na Rockwood se snášejí první vločky a Rosalind zjišťuje, že je těhotná. Nejšťastnější období roku však kazí zpráva o jejím manželovi Piersovi. Loď, na které se plavil, na moři ztroskotala a on se ocitl na pokraji smrti.
romantika
Ukázky

Zimní svatba

319 Kč
255 Kč
Zmije a křídla noci - 20%
(2x)
Oraya si vydobyla místo ve světě, který ji chce zabít. Aby adoptovaná lidská dcera upírského krále přestala být pro ostatní jen kořistí, musí se zúčastnit Kejari: legendárního turnaje bohyně smrti.
romantika
Ukázky

Zmije a křídla noci

349 Kč
279 Kč
Pozdrav z Itálie - 20%
Laurie je přesvědčená o tom, že je šťastná – má spolehlivého přítele a vysněnou práci v knihovně. To se ovšem změní, když po výstředním strýčkovi zdědí staré ferrari pod podmínkou, že se v něm musí vydat do Itálie spolu s protivným průvodcem.
romantika
Ukázky

Pozdrav z Itálie

279 Kč
223 Kč
Ricci - 20%
Ztělesnění hříchu, neřesti a nepředstavitelné krutosti. To byl muž, kterému jsem dobrovolně nakráčela do domu.
romantika
Ukázky

Ricci

287 Kč
230 Kč
To v dohodě nebylo! - 20%
yla to jasná dohoda. Sňatek s respektovaným Danielem mohl Palomě zachránit její pozici v čele rodinné firmy a zavřít ústa těm členům správní rady, již jí vyčítají, že je příliš mladá a nezkušená…
romantika
Ukázky

To v dohodě nebylo!

69 Kč
55 Kč
Útěk na venkov - 20%
(6x)
Ellla odjela na venkov hlídat dům své kmotry, ta ale zapomněla zmínit maličkost – že tam na ni bude čekat fenka Tess, o kterou je třeba pečovat.
romantika
Ukázky

Útěk na venkov

382 Kč
306 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 284 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 29 > >>