Edice Apetit se rozrůstá o další novinku. Je jí Líná kuchařka, která ušitá na míru všem, kteří rádi dobře jedí, ale nemají čas nebo chuť trávit v kuchyni dlouhé hodiny. Kniha je plná receptů, které pravděpodobně znáte.
Jak se dobře najíst, neublížit si a hlavně se nezbláznit. Stačí otevřít sociální sítě nebo oblíbený časopis a už se na nás hrnou stravovací doporučení nebo zaručené dietní triky.
S pomocí této kuchařky vyčarujete hostiny, které si v ničem nezadají s hostinami ve Velké síni, sladkosti, které by byly hodné Ministerstva kouzel, svačinky, které byste si mohli dát i v Bradavickém expresu, a mnoho dalších dobrot.
Tradičně i bezlepkově, vždy však s chutí. Bible kváskového pečení nejen pro začátečníky.
Jste ve světě pečení noví a při zaslechnutí slova kvásek jen bezradně krčíte rameny?
Přísloví říká, že „někdy méně je více“. A opravdu – pokud chytře zkombinujete několik kvalitních surovin, můžete vykouzlit během okamžiku voňavé a chutné pokrmy. Nakupování mála surovin ušetří čas a usnadní přípravu.
Kniha vycházející z nejnovějších archeologických, historických a enologických výzkumů a poznatků ukazuje, že víno prostupuje dějinami lidstva, že jde o nadčasový biologický a kulturní fenomén, který vždy a všude vymezoval a podněcoval lidské chování.
Ucelený soubor receptů na domácí zavařování a nakládání ovoce, zeleniny, hub, masa a hotových pokrmů. Jsou to jak léty prověřené recepty našich babiček, tak i recepty moderní, které získávají stále větší oblibu.