Nejprodávanější knihy - únor 2024

Mycelium V: Hlasy a hvězdy
(6x)
Sekta vyznavačů aurigiánské hereze je zničená, ale volání, vyslané do vesmíru, nezůstalo bez následků. Hvězdovládci – wëtrëigaës – se blíží. Představují hrozbu, proti které by se měli spojit i největší nepřátelé: telepat Aš~šád, velekněz z Rekeghu.
Ukázky

Mycelium V: Hlasy a hvězdy

538 Kč
Myšlenky pražského frankismu
Ve snaze o depolitizaci bádání v oblasti židovské mystiky se autoři věnují společenství pražských frankistických rodin, které zkoumají jako nové náboženské hnutí a předkládají jeho teologicko-religionistickou analýzu.

Myšlenky pražského frankismu

360 Kč
Myšlenky zločince v české kotlině
(2x)
Děsivá výprava do mysli zlodějů a vrahů se známou kriminalistkou. Absolvovala studijní pobyty u FBI a Kanadské královské jízdní policie.
Ukázky

Myšlenky zločince v české kotlině

359 Kč
Mýty 22: Sbohem
Dokončení více než třináct let trvajícího kritikou oceňovaného vyprávění je tady, v podobě 150. dílu série MÝTY!

Mýty 22: Sbohem

494 Kč
Na co nemůžeš sáhnout
Pokoušeli jste se někdy dětem vysvětlit, co je to láska, radost, pomoc, rok nebo demokracie? S abstraktními pojmy to může být docela složité, protože si je nemůžeme prohlédnout, ani si na ně sáhnout. A právě proto vznikla tato jedinečná encyklopedie!

Na co nemůžeš sáhnout

449 Kč
Na konci kolejí
Mladý Jacob Kagan uprchne ze země a skončí v nizozemském uprchlickém táboře Westerbork. Nyní má jediný cíl — vyhnout se za každou cenu místu na obávaném seznamu transportů. Jak daleko je ochoten zajít, aby ochránil svou rodinu a přátele?

Na konci kolejí

420 Kč
Námi to začíná
(2x)
Pokračování celosvětové senzace Námi to končí. Lily se po rozvodu snaží vycházet s bývalým manželem Rylem co nejlíp, aby se oba mohli podílet na výchově téměř roční dcerky Emerson.

Námi to začíná

359 Kč
Napřeskáčku 3
Když se řekne Klub osamělých srdcí seržanta Pepře, tak mají jasno jak fanoušci slavného alba Beatles z roku 1967, tak i posluchači Českého rozhlasu. Pod tímto názvem byl v letech 2005 až 2019 vysílán pravidelný týdeník publicisty Jiřího Černého.

Napřeskáčku 3

270 Kč
Naše cesty za štěstím
(1x)
Nové putování po světě, ke kterému si autorka Kristýna přizvala parťáka Matouše a spolu objevují, co pro jiné národy znamená štěstí.
Ukázky

Naše cesty za štěstím

359 Kč
Návrat ze SSSR
(2x)
Slavné dílo jednoho z nejvýznamnějších francouzských a potažmo evropských spisovatelů minulého století. Kniha, která nejen ukázala, že její autor dokáže vidět víc, než fasády domů, kolem kterých jezdí.

Návrat ze SSSR

260 Kč
Zobrazuji 961 - 970 z 1000 položek
<< < 1 .. 95 96 97 98 99 100 > >>