Nejprodávanější e-knihy - březen 2024
sci-fi a fantasy

Zrádné srdce - 20%
(1x)

Druhý díl Falešného polibku. V zajetí barbarského krále mají Lia a Rafe jen malou šanci na útěk. Jejich jedinou nadějí je spoléhat na to, že král bude příliš ohromen jejím darem, než aby je popravil.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Zrádné srdce

279 Kč
223 Kč
Časodějové – Číselné jméno - 20%
(1x)
Ve čtvrtém díle ságy o kouzelnících, kteří umí čarovat s časem, budou klíčníci hledat Rozeklaný zámek… Vasilisa začala konečně studovat skutečné časodějnictví. Na Černovílu – zámku Královny temných víl zdokonaluje po boku své kamarádky Bouře své bojové schopnosti.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Časodějové – Číselné jméno

249 Kč
199 Kč
Kaldera - 20%

Volavky bojují proti pirátům a v rukou mají osud celého císařství. Sedmý díl dobrodružné série. Stig se v Hallashomu účastní každoroční soutěže o nejlepšího bojovníka Skandie.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Kaldera

279 Kč
223 Kč
Kočičí válečníci (6) - Nejtemnější hodina - 20%
Po tragické smrti Modré Hvězdy se vůdcem Hromového klanu stává Ohnivous - nyní Ohnivý měsíc. Záhy je donucen postavit se čelem svému osudu, když jeho nepřítel Dráp přivede celý les na pokraj hrozivé smrtící bitvy.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Kočičí válečníci (6) - Nejtemnější hodina

179 Kč
143 Kč
Kouzelní poníci - Velké přání - 20%

Druhý díl kouzelné série pro malé čtenářky plný magie, přátelství a krásných poníků. Marcie netouží po ničem jiném víc, než po vlastním poníkovi. Už nedoufá, že by se jí její velké přání mohlo splnit, když potká Oriona.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Kouzelní poníci - Velké přání

119 Kč
95 Kč
Království popela - 20%
(2x)
Aelin riskovala vše, aby zachránila svůj lid a lidi, které miluje. Zaplatila za to strašnou cenu a teď je uvězněna v kovové rakvi a mučena.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Království popela

279 Kč
223 Kč
Krutý princ - 20%
(3x)

Vítejte ve světě, kterému vládnou nelítostné víly! Jude bylo sedm, když jí zabili rodiče a unesli i s jejími sestrami na proradný dvůr víl. O deset let později ale netouží po ničem jiném než patřit mezi víly.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Krutý princ

299 Kč
239 Kč
Krvavé ostří - 20%
(1x)
Celaena Sardothien je nejobávanějším zabijákem celého Adarlanu. Jako obyvatelka Tvrze vrahů musí bezvýhradně poslouchat svého pána Arobynna Hamela, přesto však důvěřuje pouze jedinému člověku – svému kolegovi a příteli Samovi.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Krvavé ostří

299 Kč
239 Kč
Prohnilé město - 20%
(4x)

Druhý díl oceňované fantasy série Šest vran od bestsellerové autorky Leigh Bardugo! Kazu Brekkerovi a jeho lidem se podařil nevídaný kousek, za který měli přislíbenou tučnou odměnu. Jenže místo toho, aby se o ni rozdělili, čekala na ně zrada.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Prohnilé město

339 Kč
271 Kč
Senzační sbírka zvířat doktora Proktora - 20%
Jistě existují tajemství, která by měla tajemstvími zůstat. Taky určitě taková máte. Třeba tajnou lásku. Nějaký neobvyklý zlozvyk. Drobné vandalství. Existují ale i tajemství, která jsou tak důležitá, tak děsuplná a tak nepravděpodobně odporná, že to s nimi prostě takhle dál nejde, už tajemstvími zůstat nemůžou.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Senzační sbírka zvířat doktora Proktora

189 Kč
151 Kč
Zobrazuji 121 - 130 z 149 položek
<< < 1 .. 11 12 13 14 15 > >>