Nejprodávanější e-knihy - březen 2024
sci-fi a fantasy

Trnitá řeč - 20%
(2x)

Šest pohádkově laděných příběhů s úžasnými ilustracemi z temného světa fantasy sérií Griša a Šest vran Vydejte se do krajiny kouzel, kde vládne temná magie. Protéká tudy neposlušná řeka a minout vás může poslušná bouře. Přihlížejte pokoutním obchodům sjednaným pod rouškou noci.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Trnitá řeč

299 Kč
239 Kč
Věž úsvitu - 20%
(2x)

Bonusový příběh k bestsellerové sérii Skleněný trůn s Chaolem Westfallem jako hlavním hrdinou Chaol byl vždy věrný svému vládci. To se ale změnilo, když byl skleněný zámek zničen a král Adarlanu se ho pokusil zabít. Chaol sice přežil, ale utrpěl těžká zranění. Jeho jedinou nadějí jsou léčitelé v Atice, pevnosti na Jižním kontinentu.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Věž úsvitu

279 Kč
223 Kč
Země příběhů - Na vlnách fantazie - 20%

Boj s Maskovaným mužem vrcholí. Páté pokračování úspěšné série ze světa pohádek Maskovaný muž spojil síly s největšími padouchy a zajal všechny královské rodiny Země příběhů. Hodlá je zničit a stát se jediným vládcem.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Země příběhů - Na vlnách fantazie

249 Kč
199 Kč
Říše bouří - 20%
(2x)
Dlouhá cesta k trůnu teprve začala, ale už nyní je jasné, že bude plná zrady, nepřátelství a nevraživosti. Pokud si chce Aelin udržet korunu a ochránit své království, musí se spojit s lidmi, kteří až do teď byli nepřáteli, a musí bojovat proti zlu, které se chystá pohltit celý svět.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Říše bouří

299 Kč
239 Kč
Hraničářův učeň - Kniha první - Rozvaliny Gorlanu - 20%
(1x)
První kniha fantasy série příběhů o Willovi a jeho přátelích z hradu Redmontu. Will je na svůj věk malý, ale zato je hbitý a neobyčejně bystrý. Celý život snil o tom, že se stane slavným rytířem jako otec, kterého nikdy nepoznal, ale do bojové školy na hradě Redmontu ho pro malý vzrůst nepřijmou.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Hraničářův učeň - Kniha první - Rozvaliny Gorlanu

209 Kč
167 Kč
Hraničářův učeň - Kniha šestá - Čaroděj na severu - 20%
(1x)
Will coby plnohodnotný hraničář pečující o vlastní léno se záhy přesvědčí, že v každé, dokonce i v té sebeospalejší díře se mohou dít věci ohrožující životy lidí i bezpečnost celého království. Než se naděje, ocitne se spolu s Alyss ve víru nového dobrodružství, které ho zavede do odlehlého léna daleko na severu.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Hraničářův učeň - Kniha šestá - Čaroděj na severu

249 Kč
199 Kč
Illuminae - 20%
(3x)
Píše se rok 2575 a dvě znepřátelené korporace jsou ve válce kvůli planetě, která je stěží něčím víc než obřím kusem kamene pokrytým ledem. Obyvatele o útoku nikdo nevaroval, nikomu na nich nezáleží.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Illuminae

279 Kč
223 Kč
Křišťálový meč - 20%
Každý může zradit... Nenechte si ujít pokračování Rudé královny! Krev Mare Barrowové je rudá jako většiny obyčejných lidí.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Křišťálový meč

299 Kč
239 Kč
Modrá jako safír - 20%
Být čerstvě zamilovaná v minulosti vážně není dobrý nápad. To si přinejmenším myslí šestnáctiletá Gwendolyn, novopečená cestovatelka časem.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Modrá jako safír

279 Kč
223 Kč
Umrlčí tváře - 20%
V šesté knize napínavé série Bratrstvo se Volavky ocitnou v neznámé zemi a připravují se na bitvu proti nemilosrdnému nepříteli. Volavky zastihne na moři strašlivá bouře a zažene jejich loď daleko na západ, na pobřeží, které Hal nepoznává na žádné ze svých map.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Umrlčí tváře

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 131 - 140 z 149 položek
<< < 1 .. 12 13 14 15 > >>