Nejprodávanější knihy - březen 2024
kuchařky

Rychlé recepty Low Carb - 11%
Low Carb je stále populárnější. Stále více lidí totiž přichází na to, že díky nižšímu obsahu sacharidů ve stravě mohou být v lepší formě. Obzvláště večer jsou jídla s nízkým obsahem sacharidů důležitější než v jiné denní doby.
kuchařky

Rychlé recepty Low Carb

161 Kč
143 Kč
Sicilská kuchyně - 11%
Autor popisuje recepty na typická sicilská jídla, která jsou nejen zdravá, jejich příprava zabere leckdy doslova pár minut, ale především suroviny na ně jsou běžně dostupné i v České republice.
kuchařky

Sicilská kuchyně

359 Kč
319 Kč
Grilování - 140 moderních grilovacích receptů - 11%

Grilování, jaké jste ještě nezažili! V nové knize Zdeňka Pohlreicha najdete vedle stovky osvědčených receptů, doplněných a upravených, také čtyřicet úplně nových senzačních jídel.

kuchařky

Grilování - 140 moderních grilovacích receptů

539 Kč
479 Kč
77 čajů - 11%
Michal Thoma vám představí ty nejlepší černé, zelené, polozelené i bílé čaje z Číny, Japonska, Indie, ze Srí Lanky a dalších zemí. Dozvíte se, jak se tyto čaje pěstují a zpracovávají, naučíte se rozeznávat kvalitní sorty.
kuchařky

77 čajů

269 Kč
239 Kč
Když vaří múzy
Netradiční kuchařka přináší 16 rozhovorů s výraznými osobnostmi klasické hudby.
kuchařky

Když vaří múzy

89 Kč
Krásné, ale jedovaté aneb Rodičové, opatrnosti není nikdy - 11%
Knížka je určena především rodičům, kteří chodí s dětmi do parků, do přírody nebo mají vlastní zahradu či pěstují pokojové květiny.
kuchařky

Krásné, ale jedovaté aneb Rodičové, opatrnosti není nikdy

170 Kč
151 Kč
Makrobiotické dobroty babiček Dáši a Světlany
Návštěva babičky s sebou v mysli každého z nás neodmyslitelně nese příslib něčeho dobrého na zub. Moudrá babička tedy může využít situace...
kuchařky

Makrobiotické dobroty babiček Dáši a Světlany

89 Kč
Radost vařit
Mladý slovenský kuchař Marcel Ihnačák, známý kromě jiného z kampaně v Lidlu, kde vaří s Romanem Paulusem, má za cíl oslovit v kuchařce hlavně mladé lidi a dodat jim odvahu začít vařit.
kuchařky

Radost vařit

89 Kč
Sladká kuchařka - 11%
Sladká kuchařka z produkce “Jamie Oliver`s FOOD Tube” od Cupcake Jemmy ukazuje klasické i zcela nové recepty, které dodají šmrnc vašemu pečení
kuchařky

Sladká kuchařka

240 Kč
214 Kč
Kuchařka z farmářských trhů - 68%
(1x)
Vybrané recepty z oblíbených farmářských trhů sestavil známý publicista Lubomír Teprt. Farmářská jídla překvapí svou rozmanitostí a originalitou.
kuchařky

Kuchařka z farmářských trhů

303 Kč
98 Kč
Zobrazuji 141 - 150 z 160 položek
<< < 1 .. 13 14 15 16 > >>