Nejprodávanější tituly - březen 2024
šachy

Král v nesnázích
Detektivní příběh z prostředí nejstarší stolní hry.
Sedmdesátá léta dvacátého století. Bulharské Slunečné pobřeží hostí mezinárodní šachový turnaj. Mezi velké favority patří i český zástupce Michal Talián. Ten je však nalezen mrtev.
šachy

Král v nesnázích

269 Kč
Dámský gambit
(13x)
Beth Harmonová se v osmi letech dostane do sirotčince. Není to harmonické prostředí, a malá Beth si najde dvě cesty k úniku: malé zelené pilulky, které děti dostávají „na uklidnění“, a ŠACHY.
šachy
Ukázky

Dámský gambit

358 Kč
Les vzpomínek
(2x)
Nadějná třináctiletá šachistka Elissa je na parkovišti uspána chloroformem a unesena. Probudí se v naprosté tmě v jakémsi sklepení a je jí jasné, že její vyhlídky na přežití opravdu nejsou nadějné.
šachy
Ukázky

Les vzpomínek

358 Kč
Rozehraný život

Lubomír Kaválek byl jedním z největších českých šachistů všech dob – a jeho paměti nazvané Rozehraný život nabízejí fascinující vhled do jeho života. Kaválkova šachová kariéra slibně začala v Československu a vyvrcholila v USA.

šachy
Ukázky

Rozehraný život

529 Kč
Šachy
(2x)
Naučte se hrát šachy, prastarou hru králů. Osvojte si klíčové techniky a klasické tahy šachových mistrů. Nové vydání je doplněné o základní a pokročilé taktiky, kombinace, oběti a pěšcové formace. Přes 300 názorných příkladů demonstruje útočné a obra
šachy

Šachy

359 Kč
Cvičebnice koncovek
462 diagramů k řešení – koncovky s maximálním počtem 6 kamenů na šachovnici, cvičebnice prověřuje a navazuje na „Základní kurz koncovek“
šachy

Cvičebnice koncovek

269 Kč
Černý a bílý
Komiksové zpracování životní cesty Bobby Fishera – symbolu šachové geniality i epochy studené války.
šachy

Černý a bílý

134 Kč
Senzační sportovci
25 mimořádných žen a 25 mužů překonává při sportu své fyzické i psychické hranice. Kdo vyhraje medaili a kdo získá srdce diváků? Na cestě historií čtenář objeví skutečný význam ryzího sportovního ducha!
šachy
Ukázky

Senzační sportovci

359 Kč
Řešme naslepo!
(1x)
Budeš-li šachové příklady a kombinace poslepu řešiti, věz, že mnohem lépe budeš šachovnici znáti a varianty ve svých partiích snáze počítati!
šachy

Řešme naslepo!

116 Kč
Sbírka šachových úloh
Sbírka úloh zahrnuje velké množství úloh a cvičení na procvičování a je doplňkem základní metodické příručky, kterou je Metodika pro učitele a trenéry šachu. Součástí ucelené série je také sedmidílná Šachová cvičebnice.
šachy

Sbírka šachových úloh

224 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 12 položek
1 2 > >>