Nejprodávanější tituly - duben 2024
šachy

Rozehraný život

Lubomír Kaválek byl jedním z největších českých šachistů všech dob – a jeho paměti nazvané Rozehraný život nabízejí fascinující vhled do jeho života. Kaválkova šachová kariéra slibně začala v Československu a vyvrcholila v USA.

šachy
Ukázky

Rozehraný život

529 Kč
Dámský gambit
(13x)
Beth Harmonová se v osmi letech dostane do sirotčince. Není to harmonické prostředí, a malá Beth si najde dvě cesty k úniku: malé zelené pilulky, které děti dostávají „na uklidnění“, a ŠACHY.
šachy
Ukázky

Dámský gambit

358 Kč
Šachy
Tato kniha obsahuje více než 5000 šachových úloh a většinu z nich lze vyřešit během několika minut. Existuje jen málo knih s šachovými úlohami a koncovkami, jež jsou nejen jednoduché, ale také elegantní a instruktivní.
šachy

Šachy

629 Kč
Šachy - Hra fantazie
Kniha se zabývá různými tématy z oblasti strategie a taktiky. Obsahuje 122 podrobně komentovaných partií rozdělených podle témat do kapitol...
šachy

Šachy - Hra fantazie

314 Kč
Řešme naslepo!
(1x)
Budeš-li šachové příklady a kombinace poslepu řešiti, věz, že mnohem lépe budeš šachovnici znáti a varianty ve svých partiích snáze počítati!
šachy

Řešme naslepo!

116 Kč
Chybami se šachista učí
(1x)
Mezinárodní mistr a zkušený trenér David Kaňovský ve své nové knize předkládá čtenářům sto příkladů ve kterých je prvořadým úkolem přijít na to, proč je tah zahraný v partii chybou. Přičemž se nemusí jednat o zaváhání taktické..
šachy

Chybami se šachista učí

225 Kč