Nejprodávanější e-knihy - březen 2024
Četba bilingvní

Jonathan Livingston Racek / Jonathan Livingston Seagull - 20%
(9x)
Dvojjazyčné vydání novely současného amerického spisovatele o racku Jonathanovi je podobenstvím o lidech-ptácích toužících po poznání a naplnění života, po lásce, svobodě a volnosti.
Četba bilingvní
Ukázky

Jonathan Livingston Racek / Jonathan Livingston Seagull

148 Kč
118 Kč
Malý princ A1/A2 (AJ-ČJ) - 20%
Příběh o setkání letce, jehož letadlo havarovalo v africké poušti, a malého chlapce z daleké planety je vhodný pro čtenáře všech generací. Pobízí nás k přemýšlení nad otázkami dobra a zla a hledání podstaty přátelství, opravdové krásy a odpovědnosti za ty, které máme rádi.
Četba bilingvní
Ukázky

Malý princ A1/A2 (AJ-ČJ)

179 Kč
143 Kč
Slavné povídky / The Famous Stories - 20%
Příběhy Edgara Allana Poea, mistra a průkopníka hororové literatury, nabízejí pohled do jiné reality, temné a často děsivě nadpřirozené. Čtenáře pohltí tajuplná atmosféra, ponoří se do světa plného napětí, strachu a tajemné nejasnosti.
Četba bilingvní
Ukázky

Slavné povídky / The Famous Stories

199 Kč
159 Kč
Příběhy Sherlocka Holmese B1/B2 - 20%
Psal se rok 1886, kdy z pera sira Arthura Conana Doyla vyšel první příběh o Sherlocku Holmesovi. Knižně povídka uviděla svět následující rok a od té doby se základna fanoušků brilantního detektiva s pozoruhodnými schopnostmi rozrůstala a nepřestala růst až do dnešního dne.
Četba bilingvní
Ukázky

Příběhy Sherlocka Holmese B1/B2

199 Kč
159 Kč
Texty / Lyrics 1961-2012 - 20%
Třísvazkový dvojjazyčný komplet přináší kompletní Dylanovy texty od počátku jeho kariéry do současnosti, tj. od alba Bob Dylan z roku 1961 po poslední autorské album The Tempest z roku 2012, a k tomu ještě texty písní nezařazené na studiová alba.
Četba bilingvní
Ukázky

Texty / Lyrics 1961-2012

888 Kč
710 Kč
The Case of Bizarre Death and Other Tales/Případ bizarní smrti a další příběhy - 20%
5 povídek s krimi a hororovým nádechem podle skutečných životních událostí. Povídky pojednávají o různých lidských slabostech a pohnutkách, které dokážou v člověku rozdmýchat temné stránky jeho osobnosti a vedou ho na scestí..
Četba bilingvní
Ukázky

The Case of Bizarre Death and Other Tales/Případ bizarní smrti a další příběhy

139 Kč
111 Kč
Něco z Fulghuma I /  From Fulghum I - 20%
(1x)
První česko-anglické dvojjazyčné vydání výběru z díla Roberta Fulghuma.Bilingvní elektronická kniha s funkcí odskoku mezi češtinou a angličtinou ve formátu ePub a mobi.
Četba bilingvní
Ukázky

Něco z Fulghuma I / From Fulghum I

168 Kč
134 Kč
Něco z Fulghuma II / From Fulghum II - 20%
(1x)
První česko-anglické dvojjazyčné vydání z Roberta Fulghuma.Bilingvní elektronická kniha s funkcí odskoku mezi češtinou a angličtinou ve formátu ePub a mobi.
Četba bilingvní
Ukázky

Něco z Fulghuma II / From Fulghum II

168 Kč
134 Kč